Festivaltent huren
Sfeer en beschutting
Voor alle soorten festivals

Een Nordic Tipi als festivaltent

Onze Tipi’s zijn aan elkaar te koppelen en in verschillende opstellingen te plaatsen. Zo vinden we voor ieder idee een gepaste opstelling. Onze Tipi’s hebben bijvoorbeeld gediend als sfeervolle theetuin, artiestenlounge of feestlocatie voor 1000+ personen.

Kortom; een Tipi is een ideale tent voor een festival.

Ook aan de kleine, intieme setting hebben we gedacht bij een festivaltent huren. Organiseer bijvoorbeeld een Theatervoorstelling of Yoga clinic in één van onze kleinere Cirrus Tipi’s.

Wij bouwen onze authentieke Tipi’s met de hand. Daarom kunnen wij overal werken zonder Manitou, stroom of andere benodigdheden. Al onze Tipi’s zijn voorzien van een tentboek.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek. Ze zijn geschikt voor alle seizoenen.

Welke tent past bij mijn festival?
Claudia BlomertDordrecht Marketing
Lees verder
We zijn al jaren klant van Zweedse Tenten en Onno, Bas en de rest van het team stellen nooit teleur! Deskundig, hartelijk en met een goed oog voor de juiste sfeer weten zij keer op keer het mooiste plaatje neer te zetten. Ze denken mee, zijn een betrouwbare gesprekspartner voor de vergunningverlener en zijn zelfs niet te beroerd om tijdens het evenement in Dordrecht te blijven slapen als de weersomstandigheden daar om vragen. Kortom: een leverancier om te koesteren.
Wat kost een tipi tent voor mijn festival?
Geef ons je wensen door en ontvang een vrijblijvende offerte