Cirrus 20
Cirrus 20
Opgezette-cirrus-20

Cirrus 20

De Cirrus 20 heeft net als de Cirrus 28 en de Cirrus 40 een standaard deuropening, maar het is ook mogelijk een deuropening over een breedte van drie meter te creëren. 

Dit laatste geeft deze Nordic Tipi een goede in- en uitloop, dus naast kleinere feesten ook heel handig voor bijvoorbeeld catering of productverkoop.

Waarom jij die Cirrus 20 tent echt wilt hebben?

In- en uitloop

Dankzij de 3 meter brede deur heeft de Nordic Tipi een goede in- en uitloop.

Tipi in de tuin

De kleinste Nordic Tipi uit onze Cirrus reeks en daarmee bijna overal te plaatsen.

Geliefd

Voor kinderfeesten, bruiloften of bijvoorbeeld als Shisha-lounge.

Open vuur

Dankzij onze kleinere vuurtafels ook zeer geschikt voor een feest met kampvuur.

Cirrus-20

Cirrus 20

De ideale tent voor...

De Cirrus 20 is de ideale tent voor feesten met kleinere groepen tot 20 personen. Een groot feest, behoeft niet altijd een grote tent. Een kleinschalig, intiem feest is vaak zelfs veel gezelliger en daar past deze luxe Nordic Tipi nou precies bij.

De tent waarin je contact staat met al je gasten. Richt deze droomtent bijvoorbeeld stijlvol in met onze Scandinavische tafel sets en versier de tent met onze sfeerverlichting.

Omdat we toch altijd te maken hebben met ons Nederlandse klimaat, is het prettig om een tent te hebben die goed te verwarmen is, en dat is deze tent, dankzij zijn formaat.

De Cirrus 20 in cijfers

Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
0
Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader

Is de Cirrus 20 jouw tent?