Nordic tipi inrichting
Compleet ingerichte Tipi's
Maak de sfeer die jij wilt

Nordic Tipi tent compleet met inrichting.

De juiste Nordic tipi inrichting is bepalend voor de gewenste sfeer. Vanuit ervaring hebben wij goed zicht op de inrichtingsmogelijkheden in de diverse Nordic Tipi's.

De Tipi’s zijn met hun ronde vormen uitermate goed en sfeervol in te richten. De unieke indelingen maken jouw gelegenheid verrassend.

Heb je wel eens gedacht aan een saunatent of een lounge area? Of wil je de catering van jouw evenement doen vanuit een Nordic Tipi? Wij regelen het.

Nordic tipi inrichting met bank en schapenvacht

Laat ons je helpen om de perfecte sfeer af te maken.

Wij verzorgen passende Scandinavische inrichting voor diverse opstellingen bij bijvoorbeeld diner, concert, lezing of borrel.

Dat wij graag meedenken is een understatement. Wij willen ervoor zorgen dat echt alles naar wens is van onze klanten. Vanaf het begin zijn we nauw betrokken, korte lijnen en snel handelen. Daar ligt onze kracht.

We ontzorgen graag, zodat onze klanten zich kunnen focussen op andere zaken. Wij kunnen sowieso zorgen voor de inrichting in de tipi tent.

Bijvoorbeeld heerlijke lange tafels met daarbij comfortabele houten klapstoelen, waar de gasten aan kunnen dineren. Sfeervolle verlichting in- en rondom de tipi, vuurschalen voor dat unieke sfeertje waar je naar op zoek bent of een bar voor de heerlijkste cocktails.

Mocht je een andere wens hebben, spreek die dan vooral naar ons uit. Wij bouwen graag, denken in oplossingen en beren op de weg bestaan niet!

Daarnaast helpen wij u graag op weg met andere mogelijkheden.

Nordic tipi inrichting met sfeer!

De tipitent steelt sowieso al de show, maar er kan meer! Wij kunnen zorgen voor de totaal beleving qua aankleding en inrichting, waarbij we onze Scandinavische roots niet zijn vergeten.

Wat dacht je van stoere lange tafels en banken bedekt met schapenvachten of vuurschalen die zorgen voor een uniek kampvuursfeertje. 

En ook onze sfeerverlichting in- en rondom de tent zorgen ervoor dat het een sfeervol geheel is waar jullie het liefst wilt blijven overnachten.

Wij zorgen ervoor dat de Nordic tipi inrichting er top uitziet. Jullie zorgen voor de persoonlijke touch. 

Bekijk de zeer mooi aangeklede tent van een bruiloft in Zwolle

Binnen in de tent met inrichting tent en ballonnen
Inspiratie opdoen?
vuurtent met haard

Nordic tipi met warmte

Uniek zo’n tipi tent, maar hoe blijven mijn gasten warm in de winter of op een koele zomeravond? Ook daar hebben wij aan gedacht!

Elke tipi tent kan verwarmd worden met diverse warmtebronnen. Waar de inwoners van Lapland vroeger alleen vuur konden stoken in de tent, beschikken wij tegenwoordig gelukkig over functionele kachels voor in de Tipitent.

Al onze tipi tenten hebben bovenaan een Nokdoek. Dit doek kan opengetrokken worden, zodat eventuele rook of andere gassen de tipi kunnen verlaten.

Over veiligheid hoeft u zich niet druk te maken. Verse zuurstof komt via de onderste rand van de tipi naar binnen.

Hierdoor ontstaat een goede luchtcirculatie en is er geen kans is op CO2 vergiftiging.

Daarnaast zijn de tipi’s brandwerend. Brandveiligheids-certificaten voor een eventuele vergunningsaanvraag zijn bij ons op te vragen.

Meubels maken jouw evenement

De tent staat, de sfeerverlichting hangt. Op een event gaan vaak de vloertjes van de vloer en die voeten hebben soms rust nodig. 

Kortom het is wel lekker als er iets aanwezig is waar de gasten kunnen zitten.

We hebben vele meubels voor jouw evenement. Heerlijke lange tafels met robuuste banken eraan. 

Of ga je voor iets sjiekers en kies je voor onze tafels met prachtige houten stoelen eraan, uitermate geschikt voor een diner of trouwceremonie.

Maar er is meer op het gebied van inrichting!

Wij zorgen graag voor het totaalpakket, zodat we jullie ontzorgen. 

We hebben een bar, loungechairs, vuurtafels, wandpanelen, vlonder vloeren en zelfs een cateringtent!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat is er mogelijk?

01.

Saunatent

Maak uw event compleet met een saunatent. We beschikken over compleet ingerichte sauna tenten.

02.

Lounge area

Een ruimte waar de bezoekers kunnen loungen? We beschikken over vele mogelijkheden om alles sfeervol aan te kleden.

03.

Cateringtent

Een tent voor de catering? Ook die hebben wij. Wij voorzien in een praktische werkruimte die voldoet aan alle eisen die vandaag de dag gesteld worden aan een event tent.

04.

Jouw wens

Wat is jouw wens? Welke aankleding heb jij voor ogen? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee.

Sfeervolle inrichtingen

Over onze Nordic tipi tent inrichting

Wij kunnen voor elke tent de aankleding verzorgen of het nu om een themafeest of een festival gaat. 

Waar uw voorkeuren ook naar uit gaan, in overleg is een heleboel mogelijk.

Wij maken veelal gebruik van houten banken en tafels, die passen bij de rustieke uitstraling van de Zweedse tenten. 

Mocht u andere meubels als inrichting willen dan horen wij uw wensen graag.

Ook kunnen wij de verlichting in en om de tenten verzorgen. Hierbij kunt u denken aan onze vuurschalen voor binnen of buiten de tent. 

Wij hebben ook prikkabels om aan het frame van de tent te bevestigen. Zo kunt u zelfs in de avond een gezellige sfeer neerzetten.

Vloer

Wil je er zeker van zijn dat de meubels die je huurt voor je evenement stevig op de ondergrond staan. Huur dan bij ons een houten vlondervloer.

Veiligheid

Onze tentdoeken zijn brandvertragend en de constructie kan tot windkracht 8 blijven staan!

Verwarming

Lijkt kou je evenement te gaan verpesten? Kijk eens naar onze Wandpanelen waarmee onze tenten uitstekend zijn af te sluiten waardoor een efficiënte verwarming mogelijk is.

Inrichtingspakket

Laat ons weten welke inrichting je zoekt en wij stellen een scherp geprijsd pakket samen.

 

sauna tent met nordic tipi inrichting

Een tipi sauna tent

Feeling hot, hot, hot! Op zoek naar iets unieks? Zorg voor een sauna tent op je event!

Elke sauna tent is geschikt voor 4-6 personen en wordt verwarmd door een sfeervolle houtkachel. Bovenop onze kachels liggen gloeiend hete stenen waar water met een gewenste geur op gegoten kan worden. De temperaturen kunnen oplopen tot 90 graden Celsius.

De sauna tenten zijn in elk seizoen inzetbaar. Stel je voor, in de winter koel je af aan de sneeuw, in de lente aan de buitenlucht, in de zomer neem je een duik in een meertje en in de herfst ga je buiten staan in de regen.

Succes gegarandeerd en een unieke beleving en sfeer voor de gasten! Neem eens een kijkje bij ons Llowzone project voor Lowlands.

Jouw Nordic tipi droominrichting al gevonden?
Wij denken graag met je mee!