Unieke opties
Unieke opties
De mogelijkheden zijn enorm

De opties voor Nordic Tipi tenten zijn groot!

Zodra je kiest voor onze Nordic Tipi’s, dan heb je al gekozen voor een unieke sfeer.

Onze tenten, met hun prachtige houten palen, intieme knusheid en warme uitstraling, hebben een streepje voor op de gangbare verhuurtenten. 

Maar door de vele extra mogelijkheden die wij nog kunnen bieden, krijgt jouw feestlocatie een extra dimensie. Dit zal zeker zorgen voor een onvergetelijke belevenis voor jou en de andere gasten.

barrelsauna

Barrelsauna

Geniet optimaal van je eigen wellness ervaring met houtgestookte barrelsauna’s. In je eigen tuin? Of je festival of evenement? Jij kiest! 

Overzichtspagina-Bijna-overal

Bijna overal

Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein; vrijwel overal plaatsen wij de Nordic Tipi’s. Gezamenlijk bespreken wij de mogelijkheden voor de door jouw gewenste locatie.

Sfeerbeeld cateringtent Zweedsetenten

Cateringtent

Onze cateringtent maakt gebruik van een hoge kwaliteit 6m x 6m pagode frame, bedekt met het vlamvertragend doek waar onze Nordic Tipi’s ook van zijn gemaakt.
Overzichtspagina Nordic tipi inrichting

Nordic Tipi inrichting

Compleet met inrichting. De Nordic Tipi’s zijn met hun ronde vormen uitermate goed en sfeervol in te richten. De unieke indelingen maken jouw gelegenheid verrassend.

Overzichtspagina Oneindig koppelen

Oneindig koppelen

Van 10 tot 1000 personen. Met alle verschillende wensen komt flexibiliteit kijken. De veelzijdigheid van de Nordic Tipi’s maken het mogelijk om aan vrijwel elke wens te voldoen.
Overzichtspagina Spelen met vuur

Spelen met vuur

Open vuur is in veel van onze tenten mogelijk. De Nordic Tipi’s zijn ontworpen voor uiteenlopende weersomstandigheden. In Scandinavië kent men extreme winters en het gebruik van vuur is essentieel.
tentvloeren overizicht

Tentvloeren

Onze hoogwaardige houten vlonderpanelen zijn geschikt voor echt elke ondergrond. Van gras tot aan beton, het kan allemaal. 

Overzichtspagina Vier seizoenen

Wandpanelen

Jouw tent goed verwarming en toch lekker naar buiten kunnen kijken? Het kan met onze wandpanelen die je rondom of gedeeltelijk omhoog kunt klappen. 

winterbruiloft

Winterbruiloft

’s Winters een bruiloft in een Nordic Tipi? Ja dat kan en is super uniek! Onze Nordic Tipi’s zijn van alle markten thuis om jou en je gasten ook in de winter warm te houden.