Unieke opties

Unieke opties
De mogelijkheden zijn enorm

De opties tipi tenten zijn groot. Er is enorm veel mogelijk!

Zodra je kiest voor onze Nordic Tipi’s, dan heb je al gekozen voor een unieke sfeer.

Onze tenten, met hun prachtige houten palen, intieme knusheid en warme uitstraling, hebben een streepje voor op de gangbare verhuurtenten. 

Maar door de vele extra mogelijkheden die wij nog kunnen bieden, krijgt jouw feestlocatie een extra dimensie. Dit zal zeker zorgen voor een onvergetelijke belevenis voor jou en de andere gasten.

Overzichtspagina-Bijna-overal

Bijna overal

Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein; vrijwel overal plaatsen wij de Nordic Tipi’s. Gezamenlijk bespreken wij de mogelijkheden voor de door jouw gewenste locatie.

Cateringtent

Onze cateringtent maakt gebruik van een hoge kwaliteit 6m x 6m pagode frame, bedekt met het vlamvertragend doek waar onze Nordic Tipi’s ook van zijn gemaakt.

Spelen met vuur

Open vuur is in veel van onze tenten mogelijk. De Nordic Tipi’s zijn ontworpen voor uiteenlopende weersomstandigheden. In Scandinavië kent men extreme winters en het gebruik van vuur is essentieel.

Oneindig koppelen

Van 10 tot 1000 personen. Met alle verschillende wensen komt flexibiliteit kijken. De veelzijdigheid van de Nordic Tipi’s maken het mogelijk om aan vrijwel elke wens te voldoen.

Nordic tipi inrichting

Compleet met inrichting. De Tipi’s zijn met hun ronde vormen uitermate goed en sfeervol in te richten. De unieke indelingen maken jouw gelegenheid verrassend.

Vier seizoenen

Zo heeft onze meest verhuurde Tipi, de Status 72, de mogelijk om een doorzichtige voorpui te plaatsen. Wij noemen dit de Multi Extension.