Oneindig koppelen
Oneindig koppelen
Gekoppeld geschikt tot wel 1000 personen

Koppelen van Tipi tenten

Van 10 tot 1000 personen

Waar bij het ene evenement een klein gezelschap verwacht wordt, heeft het andere evenement veel meer plek nodig.

Met alle verschillende wensen komt flexibiliteit kijken. De veelzijdigheid van de Nordic Tipi’s maken het mogelijk om aan vrijwel elke wens te voldoen.

De Nordic Tipi’s worden aan elkaar gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Met de oneindige mogelijkheden creëren we zowel intieme, als grootse ruimtes.

Oneindig koppelen met tenten voor al uw feesten of festivals

Wij creëren oneindige mogelijkheden!

Door te koppelen met de speciale constructies van het doek vloeien de Nordic Tipi's in elkaar over. Hierdoor kunnen wij oneindig koppelen.

Het tot stand brengen van grotere oppervlakten gaat samen met het bepalen van de juiste vorm. Het koppelen van de Nordic Tipi’s kan naast in een rechte lijn ook in V-vorm, O-vorm, T-vorm of een andere vorm die wenselijk is.

Oneindig koppelen 1
Inspiratie opdoen?

Wat wij nog meer kunnen betekenen

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

02.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Nordic Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

03.

Bijna overal

Een Nordic Tipi op een schitterende outdoor locatie of indoor, het kan allemaal. Op bijna elk oppervlak kunnen de Nordic Tipi’s staan.

04.

Vier seizoenen

Kou of warmte, onze Nordic Tipi’s hebben veel mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een doorzichtige voorpui geniet je van het uitzicht, maar kun je de tent wel verwarmen.

Veelgestelde vragen over de koppelmogelijkheden

Nee, bijna elke gewenste vorm is mogelijk bij het koppelen van de tenten. De V-vorm, U-vorm, T-vorm… Wij hebben vrijwel alle vormen al gehad. Maar we draaien onze hand niet om voor een mooie nieuwe uitdaging! 😉

Nee, dat is niet nodig. Wij koppelen bijvoorbeeld moeiteloos een Cirrus 40 aan een Stratus 72. Dit maakt het eindresultaat van de opstelling extra speels én biedt meer mogelijkheden. Meer weten over het koppelen van de Nordic Tipi’s? Neem contact op.

Met plezier komen wij naar de locatie van jullie voorkeur om ter plekke te kijken naar de mogelijkheden, óók als het om het koppelen van tenten gaat. Het is ook mogelijk om bij ons op kantoor de opties door te spreken. Bel, mail of vul ons contactformulier in.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Wil je meer over de koppelmogelijkheden weten?
Wij denken graag met je mee!