Oneindig koppelen
Oneindig koppelen
Gekoppeld geschikt tot wel 1000 personen

Koppelen van Tipi tenten

Van 10 tot 1000 personen

Waar bij het ene evenement een klein gezelschap verwacht wordt, heeft het andere evenement veel meer plek nodig.

Met alle verschillende wensen komt flexibiliteit kijken. De veelzijdigheid van de Nordic Tipi’s maken het mogelijk om aan vrijwel elke wens te voldoen.

De Nordic Tipi’s worden aan elkaar gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Met de oneindige mogelijkheden creëren we zowel intieme, als grootse ruimtes.

Wij creëren oneindige mogelijkheden!

Door te koppelen met de speciale constructies van het doek vloeien de Nordic Tipi's in elkaar over. Hierdoor kunnen wij oneindig koppelen.

Het tot stand brengen van grotere oppervlakten gaat samen met het bepalen van de juiste vorm. Het koppelen van de Nordic Tipi’s kan naast in een rechte lijn ook in V-vorm, O-vorm, T-vorm of een andere vorm die wenselijk is.

Inspiratie opdoen?

Wat wij nog meer kunnen betekenen

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

02.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

03.

Bijna overal

Een Nordic Tipi op een schitterende outdoor locatie of indoor, het kan allemaal. Op bijna elk oppervlak kunnen de Nordic Tipi’s staan.

04.

Vier seizoenen

Kou of warmte, onze Tipi’s hebben veel mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een doorzichtige voorpui geniet je van het uitzicht, maar kun je de tent wel verwarmen.

Wil je meer over de koppelmogelijkheden weten?