Giant Fire Tipi
Giant Fire Tipi

Giant Fire Tipi

Een echte eyecatcher, dat is onze Giant Fire Tipi. Deze tent is gebaseerd op onze traditionele Nordic Tipi. Bij deze tent wordt gebruik gemaakt van het frame van onze grootste Nordic Tipi’s. 

Het frame van de Giant Fire Tipi is in het midden niet voorzien van tentdoek. De opengeklapte zijkanten daarentegen wel, waardoor ze beschutting bieden tegen zowel zon als regen.

De Giant Fire Tipi is ontworpen om mensen te ontmoeten. Samen komen, een plek voor kleinschalige performances! Gezellig met zijn allen rond het vuur om muziek te maken en verhalen te vertellen.

En niet alleen het centrale kampvuur zorgt voor sfeer. Het is namelijk ook mogelijk om deze Tipi te voorzien van gezellige verlichting. Zo maak jij jouw van jouw Giant Fire Tipi één groot feest. 

Waarom jij de Giant Fire Tipi wilt hebben?

Sfeervol

Deze Tipi biedt een ongedwongen sfeer. Dé perfecte de locatie voor een akoestisch concert of om een verhalenverteller performance te geven.

Open en toch beschut

De opengeklapte zijkanten zijn voorzien van tentdoek wat bescherming biedt tegen regen en zorgt voor schaduw overdag.

Centraal groot kampvuur

Wij leveren de Giant Fire Tipi inclusief grote vuurschaal. Zo kan er een centrale vuurplaats worden gecreëerd.

Inrichting mogelijk

Optioneel is het mogelijk om een bankenset te huren. Hierbij zijn diverse indelingen mogelijk. Vraag ons gerust naar de opties.

giant fire tipi vanaf boven

Specificaties
Giant Fire Tipi

Talloze mogelijkheden Giant Tipi Tent

Giant Fire Tipi

De ideale tent voor...

De Giant Fire Tipi is de perfecte tipi voor jouw evenement, groot of klein. Zie het als ‘het brandend hart’ van jouw feest! Vuur, muziek, gezelligheid. En wat dacht je van foodtrucks. Zie jij het al voor je?! 

Als de avond valt en de mist over de velden komt, wordt het kampvuur ontstoken en zo ontstaat er een ideale setting voor storytelling. Of een magisch kampvuurconcert waarbij je op voelafstand kunt genieten van de muziek van jouw favo artiest. 

Onze Giant Fire Tipi biedt ruimte voor zo’n 40 personen en is het gehele jaar te huur en op te bouwen op bijna alle locatie.

De Giant Fire Tipi in cijfers

0
Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
Wat vinden anderen van onze Tipi's
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de... Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.Lees meer
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de... tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!Lees meer
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super... mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.Lees meer
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van... een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)Lees meer
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame,... vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!Lees meer
js_loader

Is de Giant Fire Tipi jouw tent?