Corporate events
Presenteer jouw bedrijf
in een echte Nordic Tipi tent

Creëer een unieke merkbeleving

Nodig jij je werknemers, prospect of vaste klantenkring uit? Je wilt ze in ieder geval verassen. Onze Nordic Tipi’s helpen daarbij.

Wij kunnen samen zoeken naar een inspirerende buitenlocatie. Mocht je graag dicht bij huis blijven dan kunnen wij onze Nordic Tipi’s in de meeste gevallen ook gewoon bij jouw bedrijf plaatsen.

Een vloer, een Nordic Tipi en wat inrichting; met onze tenten heb je direct sfeer.

Bulleit Bar corporate events Zweedse tenten
Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Nordic Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De Nordic Tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke Nordic Tipi past bij mij?

Veelgestelde vragen over corporate events

Welke Nordic Tipi tent het beste past bij jouw event is afhankelijk van een aantal factoren. Hou je bijvoorbeeld een kleinschalig feestje met werknemers of is het grootser en nodig je ook prospects en klanten uit?

Neem contact op en wij informeren je graag over de mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van tenten, maar ook qua inrichting. Zo heb je tijdens een event in de winter wellicht ook een passende warmtebron nodig. Ga je dan voor een gezellig open vuurtje in de Nofrdic Tipi of is het beter om een warmtekanon te plaatsen? Wij denken graag met je mee.

Ja, wij doen zeker aan locatiebezoeken. Een intieme plek of juist een grootse ruimte, elke locatie heeft zijn eigen mogelijkheden. Daarom komen we graag langs op de locatie om te bekijken wat het beste past bij jouw feest of event. Zo kunnen we in een vroeg stadium al meedenken en je op een persoonlijke manier begeleiden naar de beste keuze.

Nee, de inrichting van de Nordic Tipi tent dien je zelf te doen. Wél is het mogelijk om in ons magazijn alvast de inrichting te bekijken. Zo krijg je wellicht al een goed beeld van de mogelijkheden en is het makkelijker om de tent later zelf in te richten. Even iets ophangen in de hoge nok van de Nordic Tipi is voor ons tijdens de opbouw geen probleem.

Wil je langskomen in ons magazijn voor de inrichting van de tipi, dan is het verstandig om hiervoor een afspraak te maken.

Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Welke Zweedse Tent is geschikt voor mijn event?