Trouwen in een tipi tent
Geef elkaar het jawoord
In één van onze Nordic Tipi's

Huur een Nordic Tipi tent voor jouw bruiloft

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, foodtrucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.

Is een bruiloft in de lente of zomer niet mogelijk? Een winterbruiloft in een Nordic Tipi heeft ook ongelooflijk veel charme. 

Het trouwfeest in een Nordic Tipi tent of alleen het diner? Of misschien alleen de voltrekking van het huwelijk? Onze Nordic Tipi’s zijn een prima basis om vanuit verder te denken. Van een tiental gasten tot honderden gasten: geen bruiloft is ons te groot of te klein. Onze Nordic Tipi tenten kun je oneindig koppelen tot wel 1000 personen. 

Wij helpen jou graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten.

Stratus 30

Tentinrichting bruiloft

Wij verhuren ook vlondervloeren en stijlvolle tent inrichtingen voor jouw bruiloft.

Wil je bijvoorbeeld met je gasten comfortabel kunnen dineren? Zweedse Tenten verhuurt stevige Nordic Banken- en tafel sets welke we standaard leveren met leuke schapenvachten voor op de banken. Je kunt met acht personen aan één tafel plaatsnemen als je kiest voor een tafel met banken.

Voor de gasten die wat luxer willen kunnen zitten verhuren we ook comfortabele klapstoeltjes. Het aantal zitplaatsen per tafel is dan zes. Onze vlondervloeren zorgen voor een stabiele ondergrond. 

Eén van de unieke opties van onze Nordic Tipi tenten is dat je er open vuur in kan stoken. Dit zorgt voor een heel intieme sfeer tijdens het diner of avondfeest. Een sfeer die je in geen enkele andere tent zal kunnen creëren. Net zoals onze Nordic Tipi’s hebben wij vuurtafels in elk formaat. Wij adviseren je graag over de juiste.

Een Nordic Tipi tent moet goed verlicht zijn en daarom kun je bij ons terecht voor LED prikkabel verlichting die bijvoorbeeld aan de hoofdpalen van de Nordic Tipi tent kun hangen. Tevens hebben wij losse houten palen waar je de verlichting aan kunt bevestigen. Met deze palen kun je de tuin, het weiland of het bos betrekken bij de prachtige Nordic Tipi tent.

Wil je echt helemaal uitpakken? Huur dan onze nieuwe warme LED-verlichting welke tot in de nok gehesen wordt. Met één, simpel op te hangen product verlicht je op intieme wijze de hele Nordic Tipi tent.

Naast bovengenoemde producten verhuren wij stevige barren om vanachter eten en drinken te serveren, statafels, een aparte cateringtent en houten vlonder vloeren. Je kunt bij ons een geheel inrichting pakket afnemen of delen daarvan. Wij helpen je graag op weg.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.
02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Nordic Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De Nordic Tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke Nordic Tipi tent past bij mij?
Wil jij een festival wedding? Of organiseer jij een festival bruiloft?
Lees dan eens de tips van de Perfect Wedding!

Wat dacht je van een winterbruiloft?

Het klassieke trouwseizoen loopt nog altijd van april tot aan september. Wij merken dat steeds meer bruidsparen out of the box denken en bij ons aankloppen voor een winterbruiloft. En groot gelijk hebben ze.

Een knetterend haardvuurtje, de schemering die zich vroeg inzet en de warmte die een tent kan bieden zorgen voor een unieke sfeer bij een winterbruiloft. Tel daar nog eens een laagje sneeuw bij op en je trouwfoto’s zullen prachtig zijn.

Natuurlijk, een winterbruiloft moet wel comfortabel zijn. Dit is te bereiken door op voorhand goed na te denken over de keuze uit vlonder vloeren, verwarming in de tent en onze wandpanelen. Eén ding is zeker, het wordt in ieder geval een bruiloft die je gasten niet snel zullen vergeten. 

Lees hier meer over het organiseren van een winterbruiloft.

Lavvoutleie

Bruiloft buiten

Een bruiloft buiten in een Nordic Tipi tent. Wij kunnen ons geen mooiere bruiloft indenken!

Een bruiloft bij bijvoorbeeld een boer is vaak ongedwongen, informeel en bovenal ontzettend leuk! Dat een buitenbruiloft vaak wat losser georganiseerd is, betekent niet dat je niet uit kan pakken met decoratie!

Een mooi veld met natuurlijke materialen en her en der leuke spellen om je broer je zwager uit te zien dagen. Eén ander voordeel is dat je bij je zelf georganiseerde bruiloft niet vastzit aan een vooraf bepaalde eindtijd en je zelf kunt kiezen welk eten en drinken je je gasten wil bieden.

Onze Nordic Tipi’s zijn bijna overal te plaatsen. Zo plaatsen wij regelmatig Nordic Tipi’s in de tuin van onze klanten en vaak moeten we dan van te voren even langskomen om te kijken of het allemaal gaat passen. Dit komen we dan natuurlijk doen.

Ruimte genoeg is er in ieder geval als we onze Nordic Tipi’s bouwen in het weiland van een boer of bijvoorbeeld een familielid. Iedere locatie heeft zo zijn voordelen en uitdagingen. Wij houden van uitdagingen en gaan graag met je in gesprek.

Wil je aan het eind van je trouwdag even tot rust komen met een beperkt gezelschap? Bekijk dan eens onze barrelsauna of hottubs.

Festival bruiloft

Hoe tof is het om van je bruiloft een echt festival te maken. Met onze ruime keuze aan verschillende Nordic Tipi’s zorgen wij voor een echte festival bruiloft.

En of je nou met 100 of 500 man bent, wij hebben voor elke groepsgrootte een passende Nordic Tipi. Wij kunnen onze Nordic Tipi tenten namelijk oneindig koppelen. En zo kunnen we intieme-, maar ook grootste ruimtes creëren.

Je kunt in onze Nordic Tipi’s zelfs de lekkerste gerechten voor je gasten laten bereiden. Onze cateringtenten zijn zo gebouwd dat er voldoende ruimte is voor de koks. En ook is het doek vlamvertragend, voor als er toch wat mis gaat. 

De aluminium staanders, zijn van buitenaf niet zichtbaar, waardoor de tent in combinatie met de Stratus 72/128 Nordic Tipi niet direct opvalt. Maak jij van jouw bruiloft een echt festival?

Festival bruiloft kosten

Ben je eruit? Ga je voor een Nordic Tipi tent op je bruiloft? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. De kosten van een Nordic Tipi tent voor je festival bruiloft zijn afhankelijk van je wensen en eisen. 

Ga je alleen voor één of meerdere Nordic Tipi’s? Of wil je er ook tafels, stoelen en andere aankleding bij? Wij zetten de kosten graag voor je op een rijtje. Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte voor je op maat.

Veelgestelde vragen over een bruiloft in een Nordic Tipi

Ja! Je kan bij onze een Nordic Tipi huren voor je bruiloft. Onze Nordic Tipi’s zijn hier zeer geschikt voor en met onze verschillende modellen en opstellingen hebben wij voor elke bruiloft een passende Nordic Tipi. Wij hebben hier meer dan tien jaar ervaring mee en adviseren je graag.

De kosten van de Nordic Tipi tent zijn van vele factoren afhankelijk. Voor een trouwfeest met 200 gasten is een grotere Nordic Tipi nodig dan voor een trouwfeest met 40 gasten. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons inrichting en een houten vloer te huren. Als je bij ons aangeeft wat je wilt afnemen maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Wij streven er naar de offerte binnen twee werkdagen toe te sturen.

Achter de namen van onze Nordic Tipi tenten staat een getal. Dit getal geeft het aantal personen aan dat in de Nordic Tipi kan dineren aan biertafels. Zo biedt de Stratus 72 plaats aan 72 personen. Dit getal kun je gebruiken om een globale inschatting te maken van welke Nordic Tipi je nodig hebt. Vertel ons wat je van plan bent, met hoe veel gasten en welke inrichting je nodig denkt te hebben. Wij geven je dan een vrijblijvend advies.

Als je bij ons een Nordic Tipi tent huurt dan komen wij deze altijd voor je op- en afbouwen. Dit doen wij meestal twee dagen voor het trouwfeest, zodat je nog een dag over hebt om de Nordic Tipi in te richten. De afbouw doen we meestal twee dagen na het trouwfeest, zodat je op de ochtend na je feest rustig uit kunt slapen. Het plannen van de op- en afbouw doen we altijd nauwkeurig en in overleg met de klant.

Festival bruiloft locaties

Een festival bruiloft kan op verschillende locaties. Wij bouwen onze Nordic Tipi tenten op waar jij maar wilt. Dus kies jij voor een festival bruiloft op een stuk land? Ga jij voor een sprookjesachtig landgoed? Of in een indoor beurshal? Echt alles is mogelijk.

Wij hebben voor iedere ondergrond een passende oplossing. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je en adviseren je met onze expertise dé beste plek! Alles om jouw festival bruiloft onvergetelijk te maken! 

Je trouwt immers (in de meeste gevallen) maar 1 keer.

En je kunt onze Nordic Tipi’s niet alleen op verschillende locaties plaatsen. Ze zijn ook geschikt voor ieder seizoen. Met onze Nordic Tipi’s zit je altijd overdekt en als je wilt warm bij een haardvuur. 

Kies bij een winterbruiloft bijvoorbeeld voor een doorzichtige voorpui. Zo kun jij genieten van het uitzicht en toch de tent verwarmen. En zomers gooi je alles gewoon lekker open!

bruiloft in tent

Tent huren bruiloft prijzen

Met één van onze Nordic Tipi tenten maak jij van jouw bruiloft een onvergetelijke dag! Wil je een tent huren voor je bruiloft en ben je benieuwd naar de prijzen?

De prijzen voor het huren van een tent op je bruiloft hangen af van verschillende factoren waaronder de groepsgrootte.

Wij hebben tenten die geschikt zijn voor een klein gezelschap van zo’n 50 personen, maar ook tenten die geschikt zijn voor 150 personen. Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 100 á 150 personen? Dan is het mogelijk om verschillende Nordic Tipi’s aan elkaar te koppelen.

Ook spelen je wensen en eisen een grote rol. Wil je alleen Nordic Tipi tenten huren of kunnen wij je ook helpen met een Scandinavische inrichting? Denk bijvoorbeeld aan robuuste tafels en banken bedekt met schapenvachten. Of een plafond voorzien van gezellige sfeerverlichting.

Heb jij al in gedachten wat je wilt? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en maken een prijsopgave voor je op maat.

Buiten trouwen in een tent

Zijn jullie bezig met het plannen van dé grote dag? Hebben jullie dan wel eens gedacht aan buiten trouwen in een tent? Want buiten trouwen in een Nordic Tipi tent, dat is pas echt uniek en sfeervol!

Midden in de natuur, vogels die fluiten en bloemen die volop in bloei staan. Onze Nordic Tipi’s zijn enorm geschikt als je buiten wilt trouwen in een tent. Kleine of grote groepen, intieme of grote ruimtes en van tentvloeren tot wandpanelen. Met onze Nordic Tipi’s kun jij echt alle kanten op.

Zien jullie het al voor je, jullie eigen bruiloft in een tent? Lange tafels waar jullie gasten aan kunnen tafelen, knisperende vuurtjes, geurige bloemen, bomen die volhangen met lampionnen en sfeervolle kandelaars. Met een Nordic Tipi van Zweedse Tenten zorgen jullie direct dat buiten trouwen in een tent super romantisch is! 

Willen jullie meer informatie over het buiten trouwen in één van onze Nordic Tipi’s? Wij helpen jullie hier graag bij en zorgen voor die unieke twist op jullie bruiloft!

De tentmogelijkheden voor jullie trouwfeest zijn oneindig

Trouwen in een Nordic Tipi tent. Een unieke ervaring voor jullie en jullie gasten! Zweedse Tenten beschikt over meerdere Nordic Tipi tenten waarin jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.

Neem bijvoorbeeld de Stratus 72, bekend om haar natuurlijke uitstraling en talloze mogelijkheden! Een Tipi tent die oneindig gekoppeld kan worden en inmiddels al meer dan 100 bruiloften heeft bijgewoond. Of neem de Cirrus 20, ideaal voor als je een klein gezelschap uitnodigt op je bruiloft!

Laat ons jullie helpen om de perfecte sfeer op jullie bruiloft te creëren met houten meubelen, vuurschalen, sfeervolle decoratie en verlichting. We richten onze Nordic Tipi’s helemaal in zoals jullie dat wensen, zodat het een onvergetelijke bruiloft wordt die niemand snel zal vergeten.

Vieren jullie je bruiloft in de open lucht? Dan kan het tegen de avond al snel wat frisser worden. Weet dat bijna al onze Nordic Tipi’s verwarmd kunnen worden met verschillende warmtebronnen, zonder dat jullie last krijgen van gassen of rook. Liever een afzonderlijke ruimte waar je jezelf kunt opwarmen? Bekijk dan eens onze vuurtent met haard! Deze is erg geliefd onder veel van onze klanten.

Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Wat kost een Nordic Tipi tent op mijn bruiloft?
Vraag een vrijblijvende offerte aan