Winterbruiloft Wendel en Jeroen

Een bruiloft midden in de winter. Ver in Zeeland plaatsten wij deze Tipi. Dankzij de Multi Extension, goed eten en wat kachels hadden alle gasten een heerlijke dag.

Soort evenement
Bruiloft

Unieke opties
Catering

Welke tent
Cirrus 40

Aantal personen
40 – 45

Winterbruiloft Wendel en Jeroen

Een bruiloft midden in de winter. Ver in Zeeland plaatsten wij deze Tipi. Dankzij de Multi Extension, goed eten en wat kachels hadden alle gasten een heerlijke dag.

Soort evenement
Bruiloft

Welke tent
Cirrus 40

Aantal personen
40-45

Unieke opties
Catering

Ook trouwen in zo'n toffe tent?
Winterbruiloft
Een tipi in de winter?
Jazeker, onze Nordic Tipi's
zijn prima te verwarmen

Bijna al onze Tipi’s zijn aan te passen aan het seizoen.

Het favoriete seizoen om je bruiloft te vieren is bij uitstek de lente en de zomer. Door de coronacrisis zijn deze twee seizoenen helaas in het water gevallen. Maar wist je dat het vieren van jullie bruiloft in het najaar of de winter absoluut iets magisch kan zijn? Een bruiloft in de winter is warm, romantisch en zeker gezellig.

Een bruiloft in het najaar heeft zelfs de voordelen van alle seizoenen: niet voor niets heet het najaar ook wel de Indian Summer! Overdag vaak nog prachtig weer, de natuur is op zijn top: kleurrijker wordt het niet en de avonden zijn kil, zeer uitnodigend voor heerlijke vuren en mooie verhalen.

Wij vertellen je alles over het organiseren van een winterbruiloft!

Door de juiste keuzes te maken omtrent ondergrond en verwarming is het ook met koude temperaturen prima vertoeven in en rondom onze Nordic Tipi’s.

Wij helpen je met het maken van die juiste keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een houten vlonder vloer zodat jij en je gasten niet in het gras staan. Door de kortere avonden kunnen prachtig verlichte toegangspaden jouw trouwlocatie sprookjesachtig maken.

Inspiratie opdoen?

Hiernaast is het belangrijk om de Tipi op een goede wijze te verwarmen

Een kleine tent is bijvoorbeeld prima te verwarmen met een terrasheater. Bij grotere tenten adviseren wij gebruik te maken van indirect gestookte heaters welke zorgen voor een schone, drogere warme lucht. 

Wij hebben hier ervaring mee en helpen je graag. 

Nog meer mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

02.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

03.

Bijna overal

Een Nordic Tipi op een schitterende outdoor locatie of indoor, het kan allemaal. Op bijna elk oppervlak kunnen de Nordic Tipi’s staan.

04.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

Heb jij een uitdaging voor ons?