Vuurtent met haard

Vuurtent met haard

Dit jaar introduceren wij een nieuwe tent. Deze zogeheten “vuurtent” heeft een diameter van 5,5 meter en dankzij het gat in het midden van het doek kan er een vuurplaats in staan. De rook wordt weggeleid via een kachelpijp. 

De Vuurtent is gebaseerd op onze traditionele Nordic Tipi’s. Waar we bij het frame van de traditionele Nordic Tipi’s gebruik maken van hout, is de basis van de Vuurtent opgebouwd uit stalen buizen die, net zoals bij de Nordic tipi bij elkaar komen en hiermee en stabiele basis vormen.

Zo heeft de vuurtent dezelfde look/uitstraling/feeling als onze Nordic Tipi’s. Wij plaatsen de Vuurtent met haard ook regelmatig bij bruiloften en tuinfeesten. We kunnen de tent vastzetten met onze zandzakken of haringen zodat hij op iedere ondergrond is te plaatsen. De vuurtent wordt altijd geleverd met vuurplaats, hout in overleg.

De vuurtent beschikt over vijf bankjes en in het midden plaatsen wij voor u een vuurtafel met een schoorsteen.

Voordelen van de vuurtent met haard

Genoeg zitplaatsen

De houten banken bieden plaats aan zo’n 20 personen die allemaal warm rondom het vuur kunnen plaatsnemen.

 
Het doek

Het doek is natuurlijk waterdicht en vlam vertragend en de tent wordt volledig in Nederland gefabriceerd.

 
Even relaxen

De vuurtent met haard geeft mensen de gelegenheid om even uit de drukte van het feest/festival te ontsnappen en even te ontspannen.

 
Zijwanden

We kunnen de vuurtent voor een deel voorzien van zijwanden zodat de warmte nog beter blijft hangen. Zeker op winderige dagen is dit prettig.

 
vuurtent met haard
vuurtent met haart er in

Specificaties Vuurtent met haard

Vuur in het midden

Natuurlijk Brandveilig

Naast een overeenkomst in de constructie gebruiken wij bij de Vuurtent ook hetzelfde doek als bij onze Tipi’s. Het doek is natuurlijk waterdicht en vlam vertragend en de tent wordt volledig in Nederland gefabriceerd.

We kunnen de vuurtent voor een deel voorzien van zijwanden zodat de warmte nog beter blijft hangen. Zeker op winderige dagen is dit prettig. 

We kunnen de tent vastzetten met onze zandzakken of haringen zodat hij op iedere ondergrond is te plaatsen. De vuurtent wordt altijd geleverd met vuurplaats, hout in overleg.

Festivals: Kom maar op!
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers