Nimbus 23
Nimbus 23

Nimbus 23

De Nimbus 23, het grote broertje van de Nimbus 16 “Little Hat”. Of je hem nu gebruikt als feesttent in je achtertuin, als stand op een beurs of als eethoek in een restaurant, deze karakteristieke Nordic Tipi biedt opvallend veel mogelijkheden.

Voeg bijvoorbeeld wanden toe, met of zonder ramen, voor veelzijdige en elegante bescherming tegen weer en wind. De Nimbus 23 biedt een geweldige ruimte om zaken te doen of om gezellige momenten door te brengen met uw vrienden. Hij is geschikt voor 22 tot 34 personen zittend aan een tafel met banken sets.

Waarom jij die Nimbus 23 tent echt wilt hebben?

Open en toch beschut

De Nimbus biedt beschutting tegen de zon en lichte regen.

Sfeervolle overkapping

Hij kan overal geplaatst worden, doordat de wandpanelen gedeeltelijk of rondom af te sluiten zijn.

Geliefd

De Nimbus 23 geeft net dat beetje extra sfeer aan je feest door zijn karakteristieke uitstraling!

Multifunctioneel inzetbaar

Plaats de Nimbus 23 als overkapping voor een bar, gezellig als zithoek of gebruik hem als cateringtent.

nimbus 23 tekening zweedse tenten

Nimbus 23

De ideale tent voor...

De Nimbus 23 is dé tent voor een gezellige, sfeervolle kleine groep, maar zeker ook geschikt als bar of voor de catering. Door de mogelijkheid om deze Nordic Tipi rondom geheel of gedeeltelijk te voorzien van wandpanelen, biedt hij uitkomst bij alle weersomstandigheden. Zon of regen, niets is een probleem voor de Nimbus 23.

De Nimbus 23 in cijfers

Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
0
Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader

Is de Nimbus 23 jouw tent?