Nimbus 16
Nimbus 16

Nimbus 16 tent (Little Hat)

De Nimbus 16, ook wel bekend als Little Hat is geliefd bij veel opdrachtgevers door haar eenvoud en gemak.

Deze snel op te zetten tent is enorm veelzijdig. Zo kun je er een bar onder plaatsen of tot wel 16 personen later dineren.

Over vier solide houten palen staat het canvasdoek gespannen, wat er uit ziet als een klein hoedje. Daarom noemen wij deze Nordic Tipi ook wel de ‘Little Hat’.

Waarom jij die Little Hat tent echt wilt hebben?

Open en toch beschut

De Nimbus biedt beschutting tegen de zon en lichte regen.

Sfeervol

De Nimbus kan overal geplaatst worden.

Geliefd

Bij vele opdrachtgevers vanwege de eenvoud en het gemak.

Multi inzetbaar

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival.

Nimbus 16 Zweedse Tenten

Nimbus 16

De ideale tent voor...

De Nimbus 16, ofwel Little Hat, is de ideale schaduw tent. De Nimbus 16 biedt plaats aan 16 personen en zorgt er voor dat je gasten geen last hebben de warme zon. Onze kleinste tent komt tot zijn recht bij jou in de tuin, maar staat ook zijn mannetje op een eigentijds festival.

Onder deze mooie Nordic Tipi tent kun je bijvoorbeeld en een bar plaatsen en dankzij zijn hoogte passen er grote koelkasten onder. Dat deze tent veelzijdig is blijkt ook omdat hij veelvuldig wordt verhuurt als verkoopstand bij beurzen.

De Little Hat in cijfers

Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
0
Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader

Is de Litte Hat jouw tent?