Stratus 72

Stratus 72

Stratus 72

Deze Nordic Tipi is net zo buitengewoon als elke gelegenheid die zij faciliteert. Herkenbaar om haar natuurlijke uitstraling door haar houten palenconstructie en geweven canvasdoek.

Haar flexibiliteit biedt veelzijdige mogelijkheden. De Stratus 72 Nordic Tipi heeft twee entree mogelijkheden en de zijwanden van deze Tipi kunnen in zijn geheel of gedeeltelijk worden opengeklapt, waardoor het oogt als een grote hoed. Haar tweede naam is dan ook de ‘Giant Hat’. Voor grotere gelegenheden worden meerdere Nordic Tipi’s aan elkaar gekoppeld in een opstelling die past bij de omgeving en persoonlijke voorkeur.

Welk thema jouw evenement ook heeft, de Giant Hat geeft het een gedenkwaardige twist. Maar met haar grootte is deze Nordic Tipi een blikvanger en al een ervaring op zichzelf.

Waarom jij die Stratus tent echt wilt hebben?

Open en toch beschut

De Stratus biedt beschutting tegen de zon en de wind

Oneindig koppelen

De Stratus kan oneindig gekoppeld worden.

Geliefd

Bij vele opdrachtgevers vanwege de eenvoud en het gemak.

Multi inzetbaar

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival.

Stratus-72-opgezet-met-luifel

Specificaties
Stratus 72

Talloze mogelijkheden

Stratus 72

De ideale tent voor...

De Stratus 72 is de ideale tent voor de grotere feesten en evenementen. De Stratus 72 biedt plaats aan 72 personen, zittend aan onze mooie houten tafels. Dit is uit te breiden door de zijwanden te openen want dan kun je in plaats van 72 personen, ineens 120 personen uitnodigen!

Deze eigenschap maakt dit de meeste flexibele tent die je kunt huren in Nederland. Ons aanbod gaat verder dan een katoenen tentdoek en houten palen.

De Stratus 72 is fantastisch aan te kleden met onze sfeervolle inrichting en dat is nou juist het leuke van het organiseren van je eigen feestbruiloft of misschien zelfs  festival!

Verlichte tenten bij nacht
Verlichte tenten bij nacht

De Stratus in cijfers

0
Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers

Is dit jouw tent?