Wandpanelen

Een tent met mogelijkheden

Om onze Stratus 72 Tipi’s nog veelzijdiger te maken introduceren wij de wandpanelen.

De Stratus 72 Tipi’s zijn rondom, of voor een gedeelte omhoog te klappen. Deze omhoog geklapte vlakken kunnen we vervolgens weer voorzien van panelen.

Wanneer je de wanden van de Stratus 72 rondom omhoog klapt, creëer je een oppervlakte van wel 132m2. Dankzij de panelen kunnen we de Tipi vervolgens afsluiten. Zo is de tent goed te verwarmen terwijl je vrij zicht naar buiten houdt. Wij hebben panelen met raam, zonder raam en zelfs met een houten deur. 

Is een Tipi van 132m2 te groot? Dan kunnen we ook een deel van de Stratus 72 openklappen en de voorzien van de panelen. De rest van de tent loopt dan schuin naar beneden.

Inspiratie opdoen?

Ontdek nog meer mogelijkheden. Wij kennen ze allemaal

01. Bijna overal
Op elk oppervlak vinden we wel een oplossing. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein; vrijwel overal plaatsen wij de Nordic Tipi’s.
02. Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

03. Inrichting
Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.
04. Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

Wat kost zo'n gave tipi tent?

Vertel ons jouw wensen, wij denken graag met je mee!