Wandpanelen
Open, dicht of deels open
Het is mogelijk met onze wandpanelen

Een tent met mogelijkheden

Om onze Stratus 72 Nordic Tipi's nog veelzijdiger te maken introduceren wij de wandpanelen.

De Stratus 72 Tipi’s zijn rondom, of voor een gedeelte omhoog te klappen. Deze omhoog geklapte vlakken kunnen we vervolgens weer voorzien van panelen.

Wanneer je de wanden van de Stratus 72 rondom omhoog klapt, creëer je een oppervlakte van wel 132m2. Dankzij de panelen kunnen we de Tipi vervolgens afsluiten. Zo is de tent goed te verwarmen terwijl je vrij zicht naar buiten houdt. 

Wij hebben panelen met raam, zonder raam en zelfs met een houten deur. 

Is een Nordic Tipi van 132m2 te groot? Dan kunnen we ook een deel van de Stratus 72 openklappen en de voorzien van de panelen. De rest van de tent loopt dan schuin naar beneden.

Stratus128 wand avond
Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Bijna overal

Op elk oppervlak vinden we wel een oplossing. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein; vrijwel overal plaatsen wij de Nordic Tipi’s.

02.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Nordic Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

Veelgestelde vragen over onze wandpanelen

Wanneer u bij ons een Nordic Tipi huurt, zullen we samen kijken naar alle mogelijkheden. Is een wandpaneel een wenselijke toevoeging? Dan berekenen wij de kosten hiervoor aan de hand van de grootte van het project.

Door wandpanelen toe te voegen aan je Nordic Tipi tent creëer je meer ruimte voor je gasten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor wandpanelen met ramen. Dit is vooral in een prachtige omgeving aan te raden gezien het vrije zicht op buiten.

Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Vertel ons jouw wensen, wij denken graag met je mee!
Wat kost zo'n gave Nordic Tipi tent?