Tentvloeren huren
Tentvloeren
Geschikt voor echt elke ondergrond

Hoogwaardige houten vlonderpanelen

Hard genoeg voor de pumps van de dames, droog genoeg voor de gasten en egaal genoeg voor een fijne dansavond!

Onze hoogwaardige houten vlonderpanelen voegen zich naar de ondergrond (wat fijn is als jouw terrein niet 100% vlak is), geven de tent meer cachet en het geeft extra mogelijkheden qua aankleding (denk aan Perzische tapijten, stoelen met smalle pootjes etc etc). 

Ook is het mogelijk een looppad van vloerdelen te leggen naar de entree van jouw feestlocatie. Hoe mooi kan een aankomst op jouw feestlocatie zijn?!

Onze teams bouwen zelf de vloeren. Dit maakt ons extra flexibel qua planning en omdat onze tententeams ook alle ins & outs kennen van de tenten, liggen de vloeren altijd op zijn best en maken zij de ultieme combinatie met jouw feesttent.  

Tipi tent op vlondervloer

Tentvloeren

Van gras tot aan beton, met onze ondergronden kan de Nordic Tipi overal geplaatst worden.

Natuurlijk kan je een Nordic Tipi tent prachtig organisch plaatsen op het gras en genieten van het natuurlijke effect van moeder natuur onder je voeten. 

Maar, wil je meer zekerheid dat de grond hard genoeg is voor de pumps van de dames, droog genoeg is voor de gasten en egaal genoeg voor een fijne dansavond… Denk dan eens aan onze prachtige houten vlondervloeren!

Inspiratie opdoen?

Wij zijn flexibel!

Onze teams bouwen zelf de vloeren. Dit maakt ons extra flexibel qua planning en omdat onze tententeams ook alle ins & outs kennen van de tenten, liggen de vloeren altijd op zijn best en maken zij de ultieme combinatie met jouw feesttent.  

Veelgestelde vragen over de tentvloeren

Nee, ons team legt de vloer in jouw gehuurde Nordic Tipi tent. Onze Tipi experts kennen alle ins & outs van de tenten én van de houten vlonderpanelen. Hierdoor liggen ze snel en op de best mogelijke manier in jouw feesttent.

Van gras tot beton, onze houten tentvloeren kunnen vrijwel op elke ondergrond geplaatst worden.

Een houten vloer zit niet standaard bij de Nordic Tipi’s inbegrepen. Het is wel mogelijk om een houten vloer bij de Nordic Tipi te bestellen. Wij helpen je graag met de juiste afmetingen en andere informatie.

Omdat de kosten van een tentvloer afhangen van de grootsheid van het project, maken wij graag een offerte op maat. Is het bijvoorbeeld alleen voldoende om de vloer in de tent te leggen of is het ook wenselijk dat er een soort loper van hout naar de Nordic Tipi toe wordt gelegd? En huur je twee Nordic Tipi tenten los of worden er misschien wel vier gekoppeld? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de... twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedanktlees meer
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de... Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.lees meer
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de... tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!lees meer
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super... mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.lees meer
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van... een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)lees meer
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame,... vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!lees meer
js_loader
Meer informatie over de mogelijkheden?
Wij denken graag met je mee!