Naked Tipi
Naked Tipi
naked tipi feest

Naked Tipi

De Naked Tipi is een prachtige manier om te pronken met het natuurlijke, houten frame van de Kåta. De Tipi creëert een magische sfeer, zodat jij en je gasten kunnen baden in het maanlicht van een zomernacht. 

Kleed de Naked Tipi aan met gezellige, feestelijke slingers of fonkelende lichtjes met opstelling om het geheel compleet te maken.

De Naked Tipi’s worden bijvoorbeeld gebruikt voor ceremonies, als altaar en ook om licht te geven aan een grote tafel vol gasten. Het is gewoon perfect én biedt zoveel sfeer en mogelijkheden. 

Door de prachtige structuur ideaal om naar eigen wens in te richten, te vullen met lichtjes en met volle teugen van het buitenleven te genieten. 

Een Naked Tipi past ook mooi naast een Stratus 72. Je maakt zo een mooi plein voor jou en je gasten. 

Creëer een uitstekend brandpunt met een blote tipi. Ideaal voor een bar of om gewoon een wow-factor toe te voegen als de zon ondergaat.

Waarom jij die Naked Tipi echt wilt hebben?

Trendzetter

De Naked Tipi is een must op elk festival. Een echte trendzetter!

Eenvoudig plaatsen

De Naket Tipi is eenvoudig te plaatsen. Binnen no-time staat deze geweldig sfeermaker!

Geliefd

Bij veel van onze opdrachtgevers door zijn grote eenvoud en het gemak dat deze Tipi biedt.

Overal toepasbaar

De Naked Tipi is geschikt voor verschillende evenementen. Van een bruiloft tot aan een festival.

naked tipi paradisco

Talloze mogelijkheden

Net iets anders?

Ga voor een Naked Tipi

De Naked Tipi is de ideale Nordic Tipi voor jouw tuinfeest. Deze bijzondere tent biedt ruimte aan 40 personen. De Naked Tipi heeft geen tentdoek. Dus is er eigenlijk altijd voldoende ruimte.

De Naked Tipi is het gehele jaar te huur. En door gebruik te maken van bijvoorbeeld een vuurtafel biedt deze Nordic Tipi zelfs in de winter de nodige sfeer. Behalve bij slecht weer dan.

Is dit de tent die je zoekt, maar verwacht je slecht weer? Kies dan voor de Status 72. Dat is dezelfde tent alleen met doek.

De Naked Tipi in cijfers

Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
0
Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader

Is de Naked Tipi jouw tent?