Tipi tent nodig?
Tent nodig?
Nordic tipitenten voor elke gelegenheid

Een Nordic Tipitent voor jouw evenement, festival of bruiloft

Onze Tipi's zijn geschikt voor echt elke gelegenheid, dus maak jouw feest uniek en kies voor één van onze Nordic Tipi's.

Onze tenten, met hun prachtige houten palen, intieme knusheid en warme uitstraling, hebben een streepje voor op de gangbare verhuurtenten. Met een Nordic Tipi maak jij jouw evenement pas echt uniek. Een klein of juist groot gezelschap? Onze Tipi’s bieden uitkomst voor elk feest, klein of groot. 

Sfeerbeeld Zweedse tenten Bruiloft

Tipitenten voor bruiloften

Jouw droom tent met vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden en foodtrucks. Er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.
Overzichtspagina Feesten

Tipitenten voor feesten

Plannen voor een tuinfeest of een feest op een andere locatie? Hoe gaaf is het om je vrienden en familie te verrassen met één van onze schaduwtenten. Overdag bieden onze flexibele tenten verkoeling en wanneer de zon onder gaat kun je in de Tipi een heerlijk vuurtje stoken.
Overzichtspagina festival

Tipitenten voor festivals

Onze bijzondere tenten zijn aan elkaar te koppelen en in verschillende opstellingen te plaatsen. Als sfeervolle theetuin, artiestenlounge of feestlocatie voor 1000+ personen. Kortom; onze canvas tenten zijn de ideale tenten voor kleine en grote festivals.

Bulleit Bar corporate events Zweedse tenten

Tipitenten voor corporate events

Nodig jij je werknemers, prospect of vaste klantenkring uit? Je wilt ze in ieder geval verrassen. Wij kunnen samen zoeken naar een inspirerende buitenlocatie waar onze tenten geplaatst worden. Mocht je graag dicht bij huis blijven? Dan kunnen wij onze hippe Tipi’s in de meeste gevallen ook gewoon bij jouw bedrijf plaatsen.
Overzichtspagina Nordic glamping

Tipitenten voor groepskamperen

Glamping in een inspirerende omgeving. Een heel dorp van luxe outdoor Tipi’s voor al je gasten! Op locatie bouwen we een camping en kunnen we extra voorzieningen verzorgen zoals horeca Tipi’s, toiletunits, zelfs een complete Wellness zone behoort tot de mogelijkheden.
Overzichtspagina Tent verkoop

Verkoop tipitenten

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, onderhoud en het beheer van event Nordic Tipi’s en inrichting. Als Official Tentipi Shop kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van een Adventure tent van Tentipi. Wij informeren u graag over onze bijzondere Nordic tipi tenten.