Cirrus 40

Cirrus 40

Cirrus 40

Het zusje van de Cirrus 72 en een stuk kleiner met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Ideaal voor gelegenheden en doeleinden waarbij een kleinere en intiemere setting passend is.

Het vermakelijke aan de Nordic Tipi is dat jij zelf met het onvoorspelbare Nederlandse weer een kleine deuropening kan creëren of een deuropening over een breedte van vier meter. Dit laatste geeft de Tipi een goede in- en uitloop, dus naast kleinere feesten ook heel handig voor bijvoorbeeld catering of productverkoop.

De Cirrus 40 is koppelbaar met een andere Cirrus 40 of met de Stratus 72

Waarom jij die Cirrus tent echt wilt hebben?

In- en uitloop

Dankzij de 4 meter brede deur heeft de Tipi een goede in- en uitloop

Koppelbaar

De Cirrus 40 is te koppelen aan de Stratus 72 of een andere Cirrus 40

Geliefd

Voor horeca, lezingen, presentaties en feestjes.

Extra's

Deze Tipi is te voorzien van een mooie luifel

Cirrus-40
Cirrus-40-opgezet
Getekend-Cirrus-40
Getekend-Cirrus-40

Specificaties
Cirrus 40

Talloze mogelijkheden

Cirrus 40

De ideale tent voor...

De Cirrus 40 is de ideale tipi voor jouw tuinfeest. Deze bijzondere tent biedt ruimte aan 40 personen. Dankzij het katoenen doek zitten je gasten comfortabel en heeft de tent een luxe uitstraling.

Daarbij kun je deze Tipi gedurende het hele jaar huren omdat hij uitstekend te verwarmen is. Verder is hij aan te passen naar jouw persoonlijk smaak door bijvoorbeeld het toevoegen van een riante luifel.

Wil je toch ook de hele schoonfamilie uitnodigen? We kunnen twee Cirrus 40 tenten aan elkaar koppelen zodat het aantal gasten kan verdubbelen naar 80 personen.

Dankzij zijn veelzijdigheid komt de Cirrus 40 op meer plekken dan alleen een achtertuin. Zo heeft deze mooi Tipi zijn dienst al meerdere keren bewezen als entree tent bij een festival, feest of bijvoorbeeld als uitgiftepunt bij wandeltochten.

Twee tenten gekoppeld
Twee tenten gekoppeld

De Cirrus in cijfers

0
Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers

Is dit jouw tent?