Cirrus 40
Cirrus 40

Cirrus 40

De Cirrus 40, het zusje van de Cirrus 72 en een stuk kleiner met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Ideaal voor gelegenheden en doeleinden waarbij een kleinere en intiemere setting passend is.

Het vermakelijke aan de Nordic Tipi is dat jij zelf met het onvoorspelbare Nederlandse weer een kleine deuropening kan creëren of een deuropening over een breedte van vier meter. 

Dit laatste geeft de Nordic Tipi een goede in- en uitloop, dus naast kleinere feesten ook heel handig voor bijvoorbeeld catering of productverkoop.

De Cirrus 40 is koppelbaar met een andere Cirrus 40 of met de Stratus 72.

Waarom jij die Cirrus 40 tent echt wilt hebben?

In- en uitloop

Dankzij de 4 meter brede deur heeft de Nordic Tipi een goede in- en uitloop.

Koppelbaar

De Cirrus 40 is te koppelen aan de Stratus 72 of een andere Cirrus 40.

Geliefd

Voor horeca, lezingen, presentaties en feestjes.

Extra's

Deze Nordic Tipi is te voorzien van een mooie luifel.

Cirrus-40
Cirrus-40-opgezet
Getekend-Cirrus-40
Getekend-Cirrus-40

Specificaties
Cirrus 40

Talloze mogelijkheden

Cirrus 40

De ideale tent voor...

De Cirrus 40 is de ideale Nordic Tipi voor jouw tuinfeest. Deze bijzondere tent biedt ruimte aan 40 personen. Dankzij het katoenen doek zitten je gasten comfortabel en heeft de tent een luxe uitstraling.

Daarbij kun je deze Nordic Tipi gedurende het hele jaar huren omdat hij uitstekend te verwarmen is. Verder is hij aan te passen naar jouw persoonlijk smaak door bijvoorbeeld het toevoegen van een riante luifel.

Wil je toch ook de hele schoonfamilie uitnodigen? We kunnen twee Cirrus 40 tenten aan elkaar koppelen zodat het aantal gasten kan verdubbelen naar 80 personen.

Dankzij zijn veelzijdigheid komt de Cirrus 40 op meer plekken dan alleen een achtertuin. Zo heeft deze mooie Nordic Tipi zijn dienst al meerdere keren bewezen als entree tent bij een festival, feest of bijvoorbeeld als uitgiftepunt bij wandeltochten.

Twee tenten gekoppeld

De Cirrus 40 in cijfers

Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
0
Wat vinden anderen van onze Nordic Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader

Is de Cirrus 40 jouw tent?