Bijna overal
Op alle ondergronden
Voor elk oppervlak een oplossing

Voor elke ondergrond vinden wij wel een oplossing

Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein; vrijwel overal plaatsen wij de Nordic Tipi's.

Gezamenlijk bespreken wij de mogelijkheden voor het bouwen van de Nordic Tipi’s op de door jouw gewenste locatie.

Met jaren ervaring kunnen wij je juist adviseren. Vooraf is een locatiebezoek mogelijk, waarbij wij in overleg met jou de beste plek bepalen.

Hierbij houden wij rekening met verschillende omgevingsfactoren die jouw gelegenheid sfeervol, toegankelijk en veilig maken.

Opbouw Bruiloft
Inspiratie opdoen?

Ontdek nog meer mogelijkheden. Wij kennen ze allemaal

01.

Oneindig koppelen​

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

02.

Inrichting

Wij richten jouw Nordic Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.wij bouwen onze zweedse tenten

03.

Veelzijdig

Een saunatent, een cateringtent, een lounge area of festivaltent; onze tenten zijn overal voor in te zetten.

04.

Vier seizoenen

Kou of warmte, onze Nordic Tipi’s hebben veel mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een doorzichtige voorpui geniet je van het uitzicht, maar kun je de tent wel verwarmen.

Veelgestelde vragen over een Tipi tent

Ja. Zweedse Tenten verhuurt enkel tenten (met eventueel bijbehorende inrichting). Een feestlocatie, zoals een trouwlocatie of camping, dien je zelf te regelen.

Een Nordic Tipi tent moet stevig en veilig opgezet kunnen worden. Hiervoor is het essentieel dat de tent goed verankerd wordt aan de grond door middel van haringen. In de meeste gevallen zal dit op gras geen probleem zijn. 

Mocht het niet lukken om de haringen in de ondergrond te slaan, of ze blijven er niet stevig genoeg in zitten, dan zullen wij de Tipi op een houten vloer moeten vastschroeven. Deze vloer zorgt voor genoeg gewicht om de Nordic Tipi op z’n plek te houden. Tijdens een locatiebezoek kunnen wij beoordelen of een houten vloer nodig is.

Onze Vuurtent en de Nimbus 16 kunnen direct op een verharde ondergrond worden geplaatst. Door ze te verzwaren met zandzakken blijven ze op hun plek.

Zweedse Tenten heeft een breed aanbod Tipi tenten. Zo is de een geschikter voor een workshop, terwijl de andere perfect staat op een beurs. Bekijk het aanbod op onze site of informeer naar de mogelijkheden. Van een intiem feestje tot een festival, er is altijd een geschikte Nordic Tipi tent voor jouw event.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Twijfel je over jouw locatie?
Wij denken graag met jou mee!