Winterbruiloft
Een tipi in de winter?
Jazeker, onze Nordic Tipi's
zijn prima te verwarmen

Bijna al onze Tipi’s zijn aan te passen aan het seizoen.

Het favoriete seizoen om je bruiloft te vieren is bij uitstek de lente en de zomer. Door de coronacrisis zijn deze twee seizoenen helaas in het water gevallen. Maar wist je dat het vieren van jullie bruiloft in het najaar of de winter absoluut iets magisch kan zijn? Een bruiloft in de winter is warm, romantisch en zeker gezellig.

Een bruiloft in het najaar heeft zelfs de voordelen van alle seizoenen: niet voor niets heet het najaar ook wel de Indian Summer! Overdag vaak nog prachtig weer, de natuur is op zijn top: kleurrijker wordt het niet en de avonden zijn kil, zeer uitnodigend voor heerlijke vuren en mooie verhalen.

Vier seizoenen doorstaan met Zweedse tenten
Stratus 7 1

Wij vertellen je alles over het organiseren van een winterbruiloft!

Door de juiste keuzes te maken omtrent ondergrond en verwarming is het ook met koude temperaturen prima vertoeven in en rondom onze Nordic Tipi’s.

Wij helpen je met het maken van die juiste keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een houten vlonder vloer zodat jij en je gasten niet in het gras staan. Door de kortere avonden kunnen prachtig verlichte toegangspaden jouw trouwlocatie sprookjesachtig maken.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?
Jouw winterbruiloft in een Tipi tent?
Wij denken graag mee in de mogelijkheden

Wij zorgen dat je tent goed verwarmd wordt

Een kleine tent is bijvoorbeeld prima te verwarmen met een terrasheater. Bij grotere tenten adviseren wij gebruik te maken van indirect gestookte heaters welke zorgen voor een schone, drogere warme lucht. 

Een prettige temperatuur in de Tipi is belangrijk, zeker bij een Winterbruiloft. Onze Tipi’s zijn op vele manieren te verwarmen en voor ieder weertype hebben wij een goed advies. 

Denk hierbij aan een gezellig houtvuur, terrasheaters of het gebruik warmtekanonnen. Twijfels over veiligheid? Al onze Tipi’s hebben een brandwerend canvas en dankzij het ontwerp van de tipi komt er altijd verse zuurstof binnen.

 

verwarmen winterbruiloft tent
Overzichtspagina Nordic tipi inrichting

Een winterbruiloft voor kleine- en grote groepen

Ga jij voor een kleine intieme winterbruiloft? Of pak jij groots uit met een paar honderd man?

Wat het ook wordt, met onze Tipi’s kunnen wij vrijwel elke wens vervullen. De Nordic Tipi’s zijn namelijk oneindig te koppelen, waardoor intieme, maar ook grote ruimtes gecreëerd kunnen worden.

En wist je dat wij ook de inrichting van je Tipi tent kunnen verzorgen. Wacht dat je van een plafond vol met lampionnen, houten tafels en banken met zachte schapenvachten. Wij denken graag met je mee om ook de inrichting perfect te verzorgen.

Een winterbruiloft kan op elk terrein én met elk weertype!

Organiseer jij een winterbruiloft op een landgoed, weiland of misschien zelfs in een beurshal?

Wij hebben voor elk oppervlak een passende ondergrond. Samen met jou kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van onze Tipi’s op jouw droomlocatie.

En naast de ondergrond, kun jij ook zelf kiezen of je wel of geen gebruik gaat maken van wandpanelen. Met onze wandpanelen kunnen wij de gekozen Tipi tent bijvoorbeeld afsluiten, zodat deze verwarmd kan worden door een kampvuur of speciale vuurtafel. Wij hebben panelen met en zonder raam, zodat je indien gewenst gewoon van het uitzicht kunt blijven genieten.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Heb jij een uitdaging voor ons?