Winterbruiloft
Een tipi in de winter?
Jazeker, onze Nordic Tipi's
zijn prima te verwarmen

Bijna al onze Tipi’s zijn aan te passen aan het seizoen.

Het favoriete seizoen om je bruiloft te vieren is bij uitstek de lente en de zomer. Door de coronacrisis zijn deze twee seizoenen helaas in het water gevallen. Maar wist je dat het vieren van jullie bruiloft in het najaar of de winter absoluut iets magisch kan zijn? Een bruiloft in de winter is warm, romantisch en zeker gezellig.

Een bruiloft in het najaar heeft zelfs de voordelen van alle seizoenen: niet voor niets heet het najaar ook wel de Indian Summer! Overdag vaak nog prachtig weer, de natuur is op zijn top: kleurrijker wordt het niet en de avonden zijn kil, zeer uitnodigend voor heerlijke vuren en mooie verhalen.

Wij vertellen je alles over het organiseren van een winterbruiloft!

Door de juiste keuzes te maken omtrent ondergrond en verwarming is het ook met koude temperaturen prima vertoeven in en rondom onze Nordic Tipi’s.

Wij helpen je met het maken van die juiste keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een houten vlonder vloer zodat jij en je gasten niet in het gras staan. Door de kortere avonden kunnen prachtig verlichte toegangspaden jouw trouwlocatie sprookjesachtig maken.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. Een kampvuur zonder rook? Ook dat is mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?

Wij zorgen dat je tent goed verwarmd wordt

Een kleine tent is bijvoorbeeld prima te verwarmen met een terrasheater. Bij grotere tenten adviseren wij gebruik te maken van indirect gestookte heaters welke zorgen voor een schone, drogere warme lucht. 

Een prettige temperatuur in de Tipi is belangrijk, zeker bij een Winterbruiloft. Onze Tipi’s zijn op vele manieren te verwarmen en voor ieder weertype hebben wij een goed advies. 

Denk hierbij aan een gezellig houtvuur, terrasheaters of het gebruik warmtekanonnen. Twijfels over veiligheid? Al onze Tipi’s hebben een brandwerend canvas en dankzij het ontwerp van de tipi komt er altijd verse zuurstof binnen.

 

verwarmen winterbruiloft tent
Erik & NathalieBruid en Bruidegom
Lees verder
Voor onze bruiloft in festival sfeer hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Tipi's van Zweedse Tenten. De sfeer die deze tenten met zich meebrengen is uniek en in combinatie met de Scandinavische banken en tafels en de vuurtafels kon het feest niet meer stuk. Zowel in het voortraject, als bij de uitvoering is de communicatie duidelijk en prettig.
Robin & AnneBruid en Bruidegom
Lees verder
08-09-2018 hadden wij onze bruiloft en hadden wij een geweldige tent van Zweedse tenten , super meedenkend en flexibel bedrijf. Vriendelijk personeel en natuurlijk een pracht van een tent. De stratus 72 stond geweldig bij onze trouwlocatie.
SanneBruid
Lees verder
17-6-17 zijn wij getrouwd en hadden wij 2 tenten gehuurd bij Zweedse Tenten. Ruime tijd van te voren hadden we contact. Snelle reacties, ontzettend vriendelijk personeel en ook tijdens het opzetten en afbreken van de tenten was er leuk contact. Bovenal; de tenten zijn prachtig en een echte eyecatcher!
Erwin en JoyceBruidegom en Bruid
Lees verder
Last minute ivm slecht weer weekend voorspellingen 3 dagen voor huwelijk op camping een Zweedse tent besteld met rondom' ramen ' om de fantastische locatie te kunnen blijven zien. Dit zat niet in de planning en niet in ons hoofd. Achteraf hebben wij hierdoor een nog mooiere bruiloft gekregen. De tent creëerde intimiteit en verhoogde de romantische atmosfeer. De ceremonie, het eten en het feest voor 130 man in de tent. Blij dat er regen op komst was op onze mooie dag. Een geluk bij een ongeluk. Zou de tent niet hebben willen missen.
MarjoleinBruid
Lees verder
Neemt goed de tijd om te luisteren naar de wensen en denkt goed mee. Communicatie en op en afbouw prima verlopen. We hebben een top ervaring gehad door deze tent te huren op onze bruiloft.

Een winterbruiloft voor kleine- en grote groepen

Ga jij voor een kleine intieme winterbruiloft? Of pak jij groots uit met een paar honderd man?

Wat het ook wordt, met onze Tipi’s kunnen wij vrijwel elke wens vervullen. De Nordic Tipi’s zijn namelijk oneindig te koppelen, waardoor intieme, maar ook grote ruimtes gecreëerd kunnen worden.

En wist je dat wij ook de inrichting van je Tipi tent kunnen verzorgen. Wacht dat je van een plafond vol met lampionnen, houten tafels en banken met zachte schapenvachten. Wij denken graag met je mee om ook de inrichting perfect te verzorgen.

Een winterbruiloft kan op elk terrein én met elk weertype!

Organiseer jij een winterbruiloft op een landgoed, weiland of misschien zelfs in een beurshal?

Wij hebben voor elk oppervlak een passende ondergrond. Samen met jou kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van onze Tipi’s op jouw droomlocatie.

En naast de ondergrond, kun jij ook zelf kiezen of je wel of geen gebruik gaat maken van wandpanelen. Met onze wandpanelen kunnen wij de gekozen Tipi tent bijvoorbeeld afsluiten, zodat deze verwarmd kan worden door een kampvuur of speciale vuurtafel. Wij hebben panelen met en zonder raam, zodat je indien gewenst gewoon van het uitzicht kunt blijven genieten.

Heb jij een uitdaging voor ons?