Tent nodig?

Bruiloft

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, foodtrucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.

Feesten

Plannen voor een tuinfeest of een feest op een andere locatie? Hoe gaaf is het om je vrienden en familie te verassen met een Nordic Tipi! ’En ‘s avonds lekker een vuurtje aan in de tent!

Festival

Onze Tipi’s zijn aan elkaar te koppelen en in verschillende opstellingen te plaatsen, als sfeervolle theetuin artiestenlounge of feestlocatie voor 1000+ personen. Kortom; een Tipi is een ideale tent voor een festival

Corporate events

Nodig jij je werknemers, prospect of vaste klantenkring uit? Je wilt ze in ieder geval verassen. Wij kunnen samen zoeken naar een inspirerende buitenlocatie. Mocht je graag dicht bij huis blijven dan kunnen wij onze tipi’s in de meeste gevallen ook gewoon bij jouw bedrijf plaatsen.

Nordic glamping

Nordic Glamping in een inspirerende omgeving, een heel dorp van Tipi’s voor al je gasten! Op locatie bouwen we een camping al of niet met extra voorzieningen als horeca Tipi’s, toilet units en zelfs een complete Wellness zone behoort tot de mogelijkheden.

Tent verkoop

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, onderhoud en het beheer van event Nordic Tipi’s en inrichting. Als Official Tentipi Shop kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van een Adventure tent van Tentipi. Wij helpen jou graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten.