Wellness area festival
Wellness Area
Genieten van dé ultieme wellness ervaring!

Creëer een plek van ontspanning met een wellness area!

Een oase van ontspanning op jouw festival? Een plek waar je even lekker ‘zen’ kunt worden. Zweedse tenten biedt naast de verhuur van Nordic Tipi’s ook complete wellness areas voor op een festival. Jouw moment van ontspanning op welke plek dan ook.

Wandel tussen de sauna’s en de dampende baden. Ontdek de vogels die fluiten. Voel de zon langzaam je huid verwarmen en geniet.

Met een complete wellness area geniet jij van houtgestookte barrelsauna’s die je regelmatig verrassen met heerlijke opgietingen en hottubs die warm en uitnodigend zijn. Je zult al snel merken dat de verschillende etherische oliën hun werk doen: ontspanning, openen van luchtwegen en verlichting… 

Even afkoelen? Neem een frisse dompeling na.

En om het plaatje helemaal compleet te maken, hebben wij ervaren veldsauna mensen die verschillende sessies verzorgen. Denk aan meditatie of fijne behandelingen. Zo geniet jij van de perfecte wellness ervaring.

Stort emmer wellness
Sauna area wellness

Een compleet wellness feest, het kan!

Zie jij het al voor je? Lampionnen, fijne ligstoelen, passende aankleding en een compleet uitgeruste spa. Kortom, een fijne plek waar ‘rust’ centraal staat.

Wij zorgen voor het perfecte wellness feest, waar alles draait om ultieme ontspanning. Van houtgestookte barrelsauna’s die een echte Scandinavische en rustgevend sfeer uitstralen tot aan hottubs waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Zelfs ijsbaden en meditatie behoren tot de vele mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat de complete wellness ervaring wordt opgebouwd en afgebroken wanneer dat nodig is. En dat is niet alles. Ons team bestaat uit ervaren veld sauna mensen die de wellness gasten begeleiden bij hun wellness ervaring.

Ze laten je bijvoorbeeld van de fijnste opgietingen genieten of helpen jou om dit op een veilige manier te doen. Samen maken zij de keuze voor de oliën met heerlijke geuren, al naar gelang de mood en behoefte van de saunagasten.

Inspiratie opdoen?

De voordelen

01.

Oase van rust én warmte

Dé perfecte plek om tussen alle drukte door even fijn te relaxen, alleen of met vrienden. 

02.

Chill muziek

Wij zorgen voor muziek passend bij de relaxte sfeer. En ook verlichting en apparatuur kunnen wij verzorgen. 

03.

Eigen bar mogelijk

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een eigen bar met bijvoorbeeld verse sapjes of water met smaakjes in onze wellness area te plaatsen.

04.

Masseurs of yoga instructeurs

Maak het echt compleet met een ruimte waar je kunt genieten van een fijne yoga-sessie of massagebehandeling.

De inrichting van jouw spa festival

Hoe richt je jouw spa festival in? Nou dat bepaal jij helemaal zelf. Ons wellness feest moet een aanvulling zijn op jouw festival en jouw glamping. De vraag is: wat wil jij wel en wat niet?

Enkel een houtgestookte barrelsauna? Of ook fijne hottubs? En misschien zelfs een ijsbad na? Wij kunnen altijd elementen toevoegen of weglaten. Ook de aanvullende zaken bepaal jij zelf. Kies je ervoor zelf het stookhout te regelen? Wil je de gasten zelf hun linnengoed/badkleding mee laten nemen? Of ga je voor het complete pakket? Dan regelen wij voor jou het beste stookhout en fijne linnenpakketten voor de gasten.

En naast barrelsauna’s en houtgestookte hottubs kunnen wij op gezette tijden korte meditatie sessies doen. Denk hierbij aan ademhalingssessies of een yoga meditatie. Bij deze optie richten wij een kleine meditatie hoek in en vullen wij ons team aan met een ervaren yogini. 

Niets is voor ons te gek.

Creer je eigen wellness area met onze hottubs en barrelsauna's
Benieuwd naar de vele mogelijkheden?

Dit is genieten met een grote letter ‘G’

Voor iedereen is de definitie genieten natuurlijk anders, maar met onze wellness ervaring wordt het een feest als nooit tevoren.

Wellness op je festival is natuurlijk onwijs tof. Heerlijk relaxen van warmte, dampen en opgietingen met etherische oliën die heerlijk ruiken. Kom je uit de sauna, dan kies je voor een verkwikkende douche of stortbad. Ook kan er gescrubd worden met mooie scrubzouten. 

Nog niet ontspannen genoeg? Of wil je nog langer dit fijne gevoel vasthouden? Kies dan zeker nog even een momentje in de hottub. Nog nooit eerder kwam je zo ontspannen en open-minded aan op weer een fantastische dag op het festivalterrein.

Yoga wellness mysteryland
IMG 0489

Capaciteit van onze wellness festival

Wij organiseren een wellness festivals voor grote en kleine gezelschappen!

Een klein feest? Of gaat het om een groep van honderden mensen. Afhankelijk van de wens en de grootte van het festival kan ons wellness festival worden opgebouwd. Kies bijvoorbeeld voor ons kleinste pakket met 1 houtgestookte barrelsauna en hottub. Geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen. 

Ben jij met meer? Dan kun jij ons wellness festival uitbreiden tot maximaal 3 houtgestookte sauna’s en hottubs. En uiteraard is alles aangevuld met de nodige omkleedtenten, vuurtenten, stortdouches en al het andere wat jij verder nodig hebt.

Veelgestelde vragen over onze wellness

Ja, onze barrelsauna’s zijn voorzien van zuinige LED verlichting en als je die wilt gebruiken is een 220 volt aansluiting nodig.

Om gebruik te maken van de upside down douche en stortemmer, is water nodig. Een tuinslang met Gardena aansluiting is voldoende om beiden te laten werken.

Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Gemiddeld ligt de opwarmingstijd van de barrelsauna tussen de 45 en 60 minuten.

Elke ochtend maken wij de hottubs en barrel sauna’s schoon. Want alleen zo kunnen wij optimale hygiëne garanderen. Daarnaast gelden er huisregels in onze wellness area’s die ook gericht zijn op hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan het zitten op een handdoek. 

Wat vinden anderen?
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Jouw festival nog paradijselijker maken
met onze wellness ares?
Wij denken graag samen met jou in mogelijkheden en oplossingen!