Tipi tent kopen
Avontuurlijke vakantie?
Koop een Nordic Tipi tent

Zweedse Tenten is officieel dealer van Tentipi voor het kopen van een tipi tent in Nederland en België.

Je kunt bij Zweedse Tenten terecht voor de aanschaf, onderhoud en het beheer van Event en Adventure Nordic Tipi’s en inrichting.

Als Official Tentipi Shop kun je ook bij ons terecht voor de aankoop van een Adventure of Event tent van Tentipi.

Je kunt op afspraak de Adventure Tenten van Tentipi “live” bewonderen in Ossenzijl (Overijssel) en Bergschenhoek (Zuid Holland).

Wij helpen jou graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten. Bekijk direct het overzicht van onze Tipi’s. 

Veelgestelde vragen over een Tipi tent kopen

Als Official Tentipi Shop kun je bij Zweedse Tenten terecht voor de aanschaf van een Event en Adventure Nordic Tipi of tent van Tentipi. Wat de kosten hiervan zijn hangt af van het model tent of Tipi waar jouw voorkeur naar uitgaat. Kom ons aanbod Tentipi bewonderen in Ossenzijl (Overijssel) of Bergschenhoek (Zuid-Holland). Het is verstandig om hiervoor een afspraak te maken. Vrijblijvend contact opnemen kan uiteraard ook. Wij adviseren je graag.

Een Nordic Tipi is te herkennen aan de typische palenconstructie. Negen palen komen samen in de nok van de Tipi en daaroverheen wordt een geweven canvasdoek gespannen. Een Nordic Tipi is geschikt voor uiteenlopende weersomstandigheden en dat maakt dat je er het hele jaar door plezier van kunt hebben.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent
Benieuwd naar onze Tipi's?