Feesten in een tipi tent
Vier jouw feest
In één van onze Nordic Tipi's

De perfecte feesttent: een Nordic Tipi!

Plannen voor een tuinfeest of een feest op een andere locatie? Hoe gaaf is het om je vrienden en familie te verassen met een Nordic Tipi! ’s Avonds lekker een vuurtje aan in de tent, stoeltjes met schapenvachten er om heen…

Onze Tipi’s zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat er altijd een goede maat voor je bij zit. Voor verschillende weerstypen hebben wij oplossingen, zodat je feest niet in het water valt. Voor iedere gelegenheid kun je een tipi tent huren.

Wij komen de Tipi bij jullie opbouwen en kunnen hier ook inrichting bij leveren. Als je graag een dag de tijd wilt hebben om de Tipi in te richten dan is dit bijna altijd mogelijk, zonder meerprijs!

Zweedse tenten feest op locatie
Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mijn feest?
Velen zijn je voorgegaan!
Durf jij het aan?