Feesten in een tipi tent
Vier jouw feest
In één van onze Nordic Tipi's

De perfecte feesttent: een Nordic Tipi!

Plannen voor een tuinfeest of een feest op een andere locatie? Hoe gaaf is het om je vrienden en familie te verassen met een Nordic Tipi! ’s Avonds lekker een vuurtje aan in de tent, stoeltjes met schapenvachten er om heen…

Onze Tipi’s zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat er altijd een goede maat voor je bij zit. Voor verschillende weerstypen hebben wij oplossingen, zodat je feest niet in het water valt. Voor iedere gelegenheid kun je een tipi tent huren. Bijvoorbeeld ook voor een bruiloft of festival

Wij komen de Tipi bij jullie opbouwen en kunnen hier ook inrichting bij leveren. Als je graag een dag de tijd wilt hebben om de Tipi in te richten dan is dit bijna altijd mogelijk, zonder meerprijs!

Zweedse tenten feest op locatie

Tentinrichting feest

Onze Tipi is de perfecte basis voor jouw feest. Maar wij gaan verder dan dat! Wij bieden ook een keur aan sfeervolle tentinrichtingen voor jouw feest. Zo ben je ook voor de inrichting bij ons aan het juiste adres.

Je hebt vast al ideeën over hoe het feest er uit moet gaan zien. Maar hoe realiseer je dat? Als je bij ons een aanvraag doet voor een Zweedse Tent dan sturen wij altijd een overzicht van onze inrichting mee. 

Met duidelijke afbeeldingen en prijzen krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

De gekozen inrichting voegen we uiteindelijk toe aan de offerte. Wij vinden het belangrijk je hierbij te voorzien van eerlijk advies.

Aan welke tentinrichting kun je denken?

Laten we beginnen boven in de Zweedse Tent: Wij hebben prachtige LED sfeerverlichting die we in de nok van de tipi hijsen. De negen houten palen van de tipi worden van boven naar beneden (tot aan de grond) verlicht met prachtige kleine lichtjes. 

Het lichtplan kunnen we compleet maken met onze prikkabels. Die hangen wij horizontaal aan de dwarsliggers van de tent. Uiteraard gebruiken wij hiervoor ook warme LED lampen.

Nu we toch op vloerlevel zijn aangekomen… in de tent hebben we robuuste houten tafelsets waar jouw gasten comfortabel aan kunnen zitten. De tafels kunnen voorzien worden van bijpassende houten banken of houten klapstoelen. 

Op de bankjes kunnen heerlijk zachte schapenvachten gelegd worden. Onze tafels zijn enorm stabiel en ze zijn ook extra breed. Jouw gasten hoeven niet met hun knieën tegen elkaar zitten en is er ook ruimte genoeg op de tafels om in het midden prachtige decoraties te plaatsen. Dat is dus heerlijk ruim dineren in een geweldige setting!

Omdat onze luxe Tipi’s het gehele jaar te gebruiken zijn, hebben wij ook nagedacht over de tentverwarming. Dit kan deels door het plaatsen van een grote vuurtafel in het midden van de tent. Ja, je leest het goed. Open vuur is mogelijk in bijna al onze Tipi’s. Wij hebben verschillende vuurtafels voor verschillende doeleinden. 

Op koude dagen is deze sfeervolle warmtebron aan te vullen met infrarood-heaters of warmtekanonnen. Er zijn genoeg mogelijkheden om de feesttent te verwarmen. Onze experts leggen jou met veel enthousiasme en plezier alle mogelijkheden uit.

Als laatst komen we dan aan bij de ondergrond van jouw feestlocatie. Natuurlijk kunnen wij onze tenten op gras plaatsen. Toch vinden wij een houten vlondervloer het overwegen waard. Niet alleen voor het behoud van het mooie gazon, ook zijn onze houten vloeren onmisbaar voor een egale, stevige ondergrond waarop tot in de kleine uurtjes gedanst kan worden.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mijn feest?

Tipi tent voor jouw feest

Je hebt een groot feest in gedachten, misschien wel jouw bruiloft! Maar jouw huis is daarvoor niet geschikt? Of weet je een leuke locatie met veel groen, prachtige natuur maar het heeft geen mooie feestzaal? Denk dan eens aan een Tipi Tent voor het gaafste feest waar iedereen nog lang over na zal praten.

De Tipi tent is rond, heeft geen hoeken, dus is iedere gast van jou een stralend middelpunt. Onze tipi’s zijn geweldige sfeermakers en door hun hoogte wordt het nergens benauwd, bedompt of drukkend.

Het is de meest intieme tent die je je maar kan indenken, zonder aan ruimte te hoeven inboeten. Onze tipi’s komen in verschillende grootten. Hiermee kunnen wij voor elk gezelschap de juiste afmeting tent adviseren. 

Deze tenten geven jouw gasten bij aankomst absoluut het “WOW” gevoel. Onze Tipi’s zullen ’s avonds een prachtig feeëriek plaatje geven en met een paar simpele extra licht toevoegingen dans je de avond weg in een sprookje.

Jouw feest in onze tent is niet alleen spectaculair en fantastisch. Het is ook veilig en beschermd. Niet alleen tegen de weersinvloeden, maar ook hebben onze tenten natuurlijke ventilatie en een extreem goede doorstroom van gezonde frisse buitenlucht. 

Dit neemt een grote zorg weg bij iedereen die een groot feest wil organiseren, toch?

Ivon
Lees verder
Zweedse Tenten is een super fijne en betrouwbare partij! Vanaf het eerste moment van contact zijn ze altijd heel behulpzaam geweest en nemen de tijd om een goed advies op maat te geven. Erg vriendelijke medewerkers en betrouwbaar. De tent zag er top uit en veel enthousiaste reacties gekregen. Heel graag met ze samen gewerkt en ik hoop bij een volgend feest weer gebruik van hen te kunnen maken. ZEKER EEN AANRADER!
Bart en D’jeanna
Lees verder
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Marjolein
Lees verder
Neemt goed de tijd om te luisteren naar de wensen en denkt goed mee. Communicatie en op en afbouw prima verlopen. We hebben een top ervaring gehad door deze tent te huren op onze bruiloft.
Erwin en Joyce
Lees verder
Last minute ivm slecht weer weekend voorspellingen 3 dagen voor huwelijk op camping een Zweedse tent besteld met rondom' ramen ' om de fantastische locatie te kunnen blijven zien. Dit zat niet in de planning en niet in ons hoofd. Achteraf hebben wij hierdoor een nog mooiere bruiloft gekregen. De tent creëerde intimiteit en verhoogde de romantische atmosfeer. De ceremonie, het eten en het feest voor 130 man in de tent. Blij dat er regen op komst was op onze mooie dag. Een geluk bij een ongeluk. Zou de tent niet hebben willen missen.
Nimbus van binnen

Feesttent huren 100 personen

Zweedse tenten heeft een breed assortiment en daarom hebben wij voor elk feest de juiste Tipi!

Wil je bijvoorbeeld een feesttent huren voor 100 personen? Dan raden wij jou in de meeste gevallen een Stratus 72 tent aan. Doordat de zijwanden van deze droomtent te openen zijn is hij aan te passen aan de weersomstandigheden. 

Dat maakt onze Stratus 72 unieke en veelzijdige tent. Kijk hier maar eens voor een impressie!  

Achter de naam van onze Tipi tenten staat een getal. Dit geeft het aantal personen aan dat in de Tipi kan dineren aan tafels. Zo kan jij eenvoudig inschatten welke Tipi het beste past, bij jouw aantal gasten.

Onze Cirrus 20 is bijvoorbeeld heel geschikt voor een kleinschalige workshop voor een groep van 20 personen. Organiseer je een luxe diner voor 40 personen, dan is juist onze Cirrus 40 jouw geschikte tent.

Een feest organiseren in een tipi tent?
Durf jij het aan?