Trouwen in een tipi tent
Geef elkaar het jawoord
In één van onze Nordic Tipi's

Huur een tipi tent voor jouw bruiloft

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, foodtrucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.

Een bruiloft in de lente of zomer niet mogelijk? Een winterbruiloft in een Tipi heeft ook ongelooflijk veel charme. Wij vertellen je hier over de mogelijkheden.

Het trouwfeest in een tent of alleen het diner? Of misschien alleen de voltrekking van het huwelijk? Onze Nordic Tipi’s zijn een prima basis om vanuit verder te denken. Van een tiental gasten tot honderden gasten: geen bruiloft is ons te groot of te klein.

Wij helpen jou graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten.

Tentinrichting bruiloft

Naast onze Tipi’s en vlondervloeren verhuren wij stijlvolle tent inrichting voor jouw bruiloft.

Wil je bijvoorbeeld met je gasten comfortabel kunnen dineren? Zweedse Tenten verhuurt stevige Nordic Banken- en tafel sets welke we standaard leveren met leuke schapenvachten voor op de banken. Je kunt met acht personen aan één tafel plaatsnemen als je kiest voor een tafel met banken.

Voor de gasten die wat luxer willen kunnen zitten verhuren we ook comfortabele klapstoeltjes. Het aantal zitplaatsen per tafel is dan zes.

Eén van de unieke opties van onze Nordic Tipi tenten is dat je er open vuur in kan stoken. Dit zorgt voor een heel intieme sfeer tijdens het diner of avondfeest. Een sfeer die je in geen enkele andere tent zal kunnen creëren. Net zoals onze Tipi’s hebben wij vuurtafels in elk formaat. Wij adviseren je graag over de juiste.

Een tipi tent moet goed verlicht zijn en daarom kun je bij ons terecht voor LED prikkabel verlichting die bijvoorbeeld aan de hoofdpalen van de tent kun hangen. Tevens hebben wij losse houten palen waar je de verlichting aan kunt bevestigen. Met deze palen kun je de tuin, het weiland of het bos betrekken bij de prachtige tipi tent.

Wil je echt helemaal uitpakken? Huur dan onze nieuwe warme LED-verlichting welke tot in de nok gehesen wordt. Met één, simpel op te hangen product verlicht je op intieme wijze de hele tent.

Naast bovengenoemde producten verhuren wij stevige barren om vanachter eten en drinken te serveren, statafels, een aparte cateringtent en houten vlonder vloeren. Je kunt bij ons een geheel inrichting pakket afnemen of delen daarvan. Wij helpen je graag op weg.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?
Wil jij een festival wedding? Of organiseer jij een festival bruiloft?
Lees dan eens de tips van de Perfect Wedding!

Wat dacht je van een winterbruiloft?

Het klassieke trouwseizoen loopt nog altijd van april tot aan september. Wij merken dat steeds meer bruidsparen out of the box denken en bij ons aankloppen voor een winterbruiloft. En groot gelijk hebben ze.

Het klassieke trouwseizoen loopt nog altijd van april tot aan september. Wij merken dat steeds meer bruidsparen out of the box denken en bij ons aankloppen voor een winterbruiloft. En groot gelijk hebben ze.

Een knetterend haardvuurtje, de schemering die zich vroeg inzet en de warmte die een tent kan bieden zorgen voor een unieke sfeer bij een winterbruiloft. Tel daar nog eens een laagje sneeuw bij op en je trouwfoto’s zullen prachtig zijn.

Natuurlijk, een winterbruiloft moet wel comfortabel zijn. Dit is te bereiken door op voorhand goed na te denken over de keuze uit vlonder vloeren, verwarming in de tent en onze wandpanelen. Eén ding is zeker, het wordt in ieder geval een bruiloft die je gasten niet snel zullen vergeten. 

Lees hier meer over het organiseren van een winterbruiloft.

Lavvoutleie
Erik & NathalieBruid en Bruidegom
Lees verder
Voor onze bruiloft in festival sfeer hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Tipi's van Zweedse Tenten. De sfeer die deze tenten met zich meebrengen is uniek en in combinatie met de Scandinavische banken en tafels en de vuurtafels kon het feest niet meer stuk. Zowel in het voortraject, als bij de uitvoering is de communicatie duidelijk en prettig.
Robin & AnneBruid en Bruidegom
Lees verder
08-09-2018 hadden wij onze bruiloft en hadden wij een geweldige tent van Zweedse tenten , super meedenkend en flexibel bedrijf. Vriendelijk personeel en natuurlijk een pracht van een tent. De stratus 72 stond geweldig bij onze trouwlocatie.
SanneBruid
Lees verder
17-6-17 zijn wij getrouwd en hadden wij 2 tenten gehuurd bij Zweedse Tenten. Ruime tijd van te voren hadden we contact. Snelle reacties, ontzettend vriendelijk personeel en ook tijdens het opzetten en afbreken van de tenten was er leuk contact. Bovenal; de tenten zijn prachtig en een echte eyecatcher!
Erwin en JoyceBruidegom en Bruid
Lees verder
Last minute ivm slecht weer weekend voorspellingen 3 dagen voor huwelijk op camping een Zweedse tent besteld met rondom' ramen ' om de fantastische locatie te kunnen blijven zien. Dit zat niet in de planning en niet in ons hoofd. Achteraf hebben wij hierdoor een nog mooiere bruiloft gekregen. De tent creëerde intimiteit en verhoogde de romantische atmosfeer. De ceremonie, het eten en het feest voor 130 man in de tent. Blij dat er regen op komst was op onze mooie dag. Een geluk bij een ongeluk. Zou de tent niet hebben willen missen.
MarjoleinBruid
Lees verder
Neemt goed de tijd om te luisteren naar de wensen en denkt goed mee. Communicatie en op en afbouw prima verlopen. We hebben een top ervaring gehad door deze tent te huren op onze bruiloft.
winter bruiloft

Bruiloft buiten

Een bruiloft buiten in een Tipi tent. Wij kunnen ons geen mooiere bruiloft indenken!

Een bruiloft bij bijvoorbeeld een boer is vaak ongedwongen, informeel en bovenal ontzettend leuk! Dat een buitenbruiloft vaak wat losser georganiseerd is, betekent niet dat je niet uit kan pakken met decoratie! 

Een mooi veld met natuurlijke materialen en her en der leuke spellen om je broer je zwager uit te zien dagen. Eén ander voordeel is dat je bij je zelf georganiseerde bruiloft niet vastzit aan een vooraf bepaalde eindtijd en je zelf kunt kiezen welk eten en drinken je je gasten wil bieden.

Onze Tipi’s zijn bijna overal te plaatsen. Zo plaatsen wij regelmatig Tipi’s in de tuin van onze klanten en vaak moeten we dan van te voren even langskomen om te kijken of het allemaal gaat passen. Dit komen we dan natuurlijk doen. 

Ruimte genoeg is er in ieder geval als we onze Tipi’s bouwen in het weiland van een boer of bijvoorbeeld een familielid. Iedere locatie heeft zo zijn voordelen en uitdagingen. Wij houden van uitdagingen en gaan graag met je in gesprek.

Festival bruiloft

Hoe tof is het om van je bruiloft een echt festival te maken. Met onze ruime keuze aan verschillende Tipi’s zorgen wij voor een echte festival bruiloft.

En of je nou met 100 of 500 man bent, wij hebben voor elke groepsgrootte een passende Tipi. Wij kunnen onze Tipi tenten namelijk oneindig koppelen. En zo kunnen we intieme-, maar ook grootste ruimtes creëren.

Je kunt in onze Tipi’s zelfs de lekkerste gerechten voor je gasten laten bereiden. Onze cateringtenten zijn zo gebouwd dat er voldoende ruimte is voor de koks. En ook is het doek vlamvertragend, voor als er toch wat mis gaat. 

De aluminium staanders, zijn van buitenaf niet zichtbaar, waardoor de tent in combinatie met de Stratus 72/128 Nordic Tipi niet direct opvalt. Maak jij van jouw bruiloft een echt festival?

Festival bruiloft kosten

Ben je eruit? Ga je voor een Tipi tent op je bruiloft? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. De kosten van een Tipi tent voor je festival bruiloft zijn afhankelijk van je wensen en eisen. 

Ga je alleen voor één of meerdere Tipi’s? Of wil je er ook tafels, stoelen en andere aankleding bij? Wij zetten de kosten graag voor je op een rijtje. Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte voor je op maat.

Veelgestelde vragen over een bruiloft in een Tipi

Ja! Je kan bij onze een Tipi huren voor je bruiloft. Onze Tipi’s zijn hier zeer geschikt voor en met onze verschillende modellen en opstellingen hebben wij voor elke bruiloft een passende Tipi. Wij hebben hier meer dan tien jaar ervaring mee en adviseren je graag.

De kosten van de Tipi tent zijn van vele factoren afhankelijk. Voor een bruiloft met 200 gasten is een grotere Tipi nodig dan voor een bruiloft met 40 gasten. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons inrichting en een houten vloer te huren. Als je bij ons aangeeft wat je wilt afnemen maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Wij streven er naar de offerte binnen twee werkdagen toe te sturen.

Achter de namen van onze Tipi tenten staat een getal. Dit getal geeft het aantal personen aan dat in de Tipi kan dineren aan biertafels. Zo biedt de Stratus 72 plaats aan 72 personen. Dit getal kun je gebruiken om een globale inschatting te maken van welke tipi je nodig hebt. Vertel ons wat je van plan bent, met hoe veel gasten en welke inrichting je nodig denkt te hebben. Wij geven je dan een vrijblijvend advies.

Als je bij ons een Tipi tent huurt dan komen wij deze altijd voor je op- en afbouwen. Dit doen wij meestal twee dagen voor de bruiloft zodat je nog een dag over hebt om de Tipi in te richten. De afbouw doen we meestal twee dagen na de bruiloft zodat je op de ochtend na je feest rustig uit kunt slapen. Het plannen van de op- en afbouw doen we altijd nauwkeurig en in overleg met de klant.

Festival bruiloft locaties

Een festival bruiloft kan op verschillende locaties. Wij bouwen onze Tipi tenten op waar jij maar wilt. Dus kies jij voor een festival bruiloft op een stuk land? Ga jij voor een sprookjesachtig landgoed? Of in een indoor beurshal? Echt alles is mogelijk.

Wij hebben voor iedere ondergrond een passende oplossing. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je en adviseren je met onze expertise dé beste plek! Alles om jouw festival bruiloft onvergetelijk te maken! 

Je trouwt immers (in de meeste gevallen) maar 1 keer.

En je kunt onze Tipi’s niet alleen op verschillende locaties plaatsen. Ze zijn ook geschikt voor ieder seizoen. Met onze Tipi’s zit je altijd overdekt en als je wilt warm bij een haardvuur. 

Kies bij een winterbruiloft bijvoorbeeld voor een doorzichtige voorpui. Zo kun jij genieten van het uitzicht en toch de tent verwarmen. En zomers gooi je alles gewoon lekker open!

bruiloft in tent

Tent huren bruiloft prijzen

Met één van onze Tipi tenten maak jij van jouw bruiloft een onvergetelijke dag! Wil je een tent huren voor je bruiloft en ben je benieuwd naar de prijzen?

De prijzen voor het huren van een tent op je bruiloft hangen af van verschillende factoren waaronder de groepsgrootte.

Wij hebben tenten die geschikt zijn voor een klein gezelschap van zo’n 50 personen, maar ook tenten die geschikt zijn voor 150 personen. Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 100 á 150 personen? Dan is het mogelijk om verschillende Tipi’s aan elkaar te koppelen.

Ook spelen je wensen en eisen een grote rol. Wil je alleen Tipi tenten huren of kunnen wij je ook helpen met een Scandinavische inrichting? Denk bijvoorbeeld aan robuuste tafels en banken bedekt met schapenvachten. Of een plafond voorzien van gezellige sfeerverlichting.

Heb jij al in gedachten wat je wilt? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en maken een prijsopgave voor je op maat.

Wat kost een tipi tent op mijn bruiloft?
Vraag een vrijblijvende offerte aan