Trouwen in een tipi tent
Geef elkaar het jawoord
In één van onze Nordic Tipi's

Huur een tipi tent voor jouw bruiloft

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, foodtrucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.

Een bruiloft in de lente of zomer niet mogelijk? Een winterbruiloft in een Tipi heeft ook ongelooflijk veel charme. Wij vertellen je hier over de mogelijkheden.

Het trouwfeest in een tent of alleen het diner? Of misschien alleen de voltrekking van het huwelijk? Onze Nordic Tipi’s zijn een prima basis om vanuit verder te denken. Van een tiental gasten tot honderden gasten: geen bruiloft is ons te groot of te klein.

Wij helpen jou graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?

Wil jij een festival wedding? Of organiseer jij een festival bruiloft?

Lees dan eens de tips van de Perfect Wedding!
Erik & NathalieBruid en Bruidegom
Lees verder
Voor onze bruiloft in festival sfeer hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Tipi's van Zweedse Tenten. De sfeer die deze tenten met zich meebrengen is uniek en in combinatie met de Scandinavische banken en tafels en de vuurtafels kon het feest niet meer stuk. Zowel in het voortraject, als bij de uitvoering is de communicatie duidelijk en prettig.
Robin & AnneBruid en Bruidegom
Lees verder
08-09-2018 hadden wij onze bruiloft en hadden wij een geweldige tent van Zweedse tenten , super meedenkend en flexibel bedrijf. Vriendelijk personeel en natuurlijk een pracht van een tent. De stratus 72 stond geweldig bij onze trouwlocatie.
SanneBruid
Lees verder
17-6-17 zijn wij getrouwd en hadden wij 2 tenten gehuurd bij Zweedse Tenten. Ruime tijd van te voren hadden we contact. Snelle reacties, ontzettend vriendelijk personeel en ook tijdens het opzetten en afbreken van de tenten was er leuk contact. Bovenal; de tenten zijn prachtig en een echte eyecatcher!
Erwin en JoyceBruidegom en Bruid
Lees verder
Last minute ivm slecht weer weekend voorspellingen 3 dagen voor huwelijk op camping een Zweedse tent besteld met rondom' ramen ' om de fantastische locatie te kunnen blijven zien. Dit zat niet in de planning en niet in ons hoofd. Achteraf hebben wij hierdoor een nog mooiere bruiloft gekregen. De tent creëerde intimiteit en verhoogde de romantische atmosfeer. De ceremonie, het eten en het feest voor 130 man in de tent. Blij dat er regen op komst was op onze mooie dag. Een geluk bij een ongeluk. Zou de tent niet hebben willen missen.
MarjoleinBruid
Lees verder
Neemt goed de tijd om te luisteren naar de wensen en denkt goed mee. Communicatie en op en afbouw prima verlopen. We hebben een top ervaring gehad door deze tent te huren op onze bruiloft.
Wat kost een tipi tent op mijn bruiloft?
Vraag een vrijblijvende offerte aan