Cateringtent

Praktische werkruimte in de buitenlucht

We zijn er van bewust dat onze gebruikers en vooral cateraars behoefte hebben aan een praktische werkruimte gekoppeld aan onze Nordic Tipi’s.

Onze cateringtent maakt gebruik van een hoge kwaliteit 6m x 6m pagode frame, bedekt met het vlamvertragend doek waar onze Nordic Tipi’s ook van zijn gemaakt. De aluminium staanders, zijn van buitenaf niet zichtbaar, waardoor de tent in combinatie met de Stratus 72/128 Nordic Tipi niet direct opvalt.

Sfeerbeeld-cateringtent-Zweedsetenten
catering tent

De cateringtent kan gesitueerd worden aan de achterzijde van de Nordic Tipi.

De cateringtent voldoet aan alle eisen die vandaag de dag gesteld worden aan een event tent.

Het doek is vlamvertragend en de tent kan tot windkracht 8 Bft worden gebruikt. Certificaten zijn aanwezig.

Inspiratie opdoen?

Wat is er mogelijk?

Saunatent
Maak uw event compleet met een saunatent. We beschikken over compleet ingerichte sauna tenten. 

Lounge area
Een ruimte waar de bezoekers kunnen loungen? We beschikken over vele mogelijkheden om alles sfeervol aan te kleden.

Zijpanelen
Drie van de zijkanten zijn gemaakt van 2m x 3m brede panelen die desgewenst opzij kunnen worden geschoven. De vierde wand is geschikt voor koppeling aan de Nordic Tipi middels een speciale overgang.

Jouw wens
Wat is jouw wens? Welke aankleding heb jij voor ogen? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee.

Veelgestelde vragen over onze cateringtent

Onze cateringtenten voldoen aan alle eisen. Zo is het doek van de cateringtent vlamvertragend en kan de tent tot bij windkracht 8 Bft worden gebruikt. Certificaten zijn in ons bezit. Toch nog twijfels? Wij nemen die graag weg. Bel ons gerust voor meer uitleg over de veiligheid van onze cateringtenten.

Een cateringtent valt niet op als cateringtent. Hij wordt gesitueerd aan de achterzijde van de Nordic Tipi en gaat dus mee in de look & feel van deze tipi tent.

Heeft jouw bruiloft een ‘festivalthema’ of heb je ter plekke gewoon behoefte aan praktische werkruimte in de buitenlucht? Dan is een cateringtent heel geschikt. Meer lezen over ons aanbod voor bruiloften? Dat kan hier.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent

Cateringtent nodig?

Wij denken graag met jou mee!