Aurum 33 tent

Aurum is het Latijnse woord voor goud, Au is het periodieke symbool voor goud en rum betekent ‘kamer’ in het Zweeds. Welkom in de Aurum 33 tent, onze gouden kamer.

Een speciaal glamping-product, gebaseerd op drie decennia aan expertise. De Aurum 33 tent biedt onze klanten een robuuste Scandinavische tipi met een ongeëvenaard ontwerp, weerbestendig en een benijdenswaardige levensduur. De palen zijn gemaakt van een specifiek soort spar, afkomstig uit duurzame bossen uit het noorden van Zweden. Maar er is meer.

Previous
Next

Waarom jij die Aurum 33 echt wilt hebben?

Twee veranda’s

Twee veranda’s aan de tegenoverliggende uiteinden van de Nordic Tipi bieden ruime ingangen die veel natuurlijk licht en meer ventilatie bieden. Zes ramen en vier heldere portiekpanelen maximaliseren het beschikbare licht. Ze zijn allemaal voorzien van gordijnen voor privacy.

 

Ventilatie

Ventilatie in de Scandinavische tipi wordt beheerd via ons zorgvuldig ontworpen en beproefde In-Tent Vent ™ -systeem. De Aurum kan worden uitgerust met een optionele ventilatorkap met schoorsteenopening, waardoor een houtkachel eenvoudig kan worden geïnstalleerd voor glamping het hele jaar door. 

 

Veel licht 

Zes ramen en vier heldere portiek ramen, voorzien van gordijnen maximaliseren het beschikbare licht.

 

Optionele schoorsteenopening

Waardoor een houtkachel eenvoudig kan worden geïnstalleerd voor glamping het hele jaar door.

 
tipitent aurum
Previous
Next
Specificaties Aurum 33
Is dit jouw tent?