De originele Arctic Dome.

Gemaakt voor de ultieme ervaring in de natuur. Deze veelzijdige tent is bijvoorbeeld in te richten als luxe slaap accommodatie. Een deel van het tentdoek is voorzien van ramen en tevens bestaat er de mogelijkheid om door de bovenkant daglicht naar binnen te laten. Hierdoor is het mogelijk om vanuit je bed naar de sterren te kijken.

Aan de hand van een kachel kan de Dome op twee plaatsen worden verwarmd. Het unieke ventilatiesysteem zorgt voor een goede doorstroming van de lucht in de Arctic Dome. Het systeem bestaat uit diverse ventilatieopeningen die van binnenuit zijn te bedienen. De lucht circulatie zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangenaam klimaat in de Dome. 

Arctic Dome 3
Waarom jij die Arctic Dome echt wilt hebben?
Deuren
Alle Arctic Domes zijn standaard voorzien van twee openingen welke te openen zijn door middel van een ritssluiting. Optioneel is het mogelijk deze deuren van canvas te vervangen door metalen deuren. Middels de deuropeningen is het ook mogelijk om meerdere Arctic Domes te koppelen.
Verankering

We kunnen de tent verankeren met haringen. Het is ook mogelijk om het frame en doek op een houten vloer vast te schroeven. Op een verharde ondergrond kan de tent met zandzakken vastgezet worden.

 
Binnentent
Optioneel is het mogelijk om de Arctic Dome te voorzien van een binnentent. Bij de binnentent worden tevens gordijnen geleverd om de ramen af te sluiten.
Huren en kopen
De Dome is bij ons te huren. Wij komen de tent dan bij u op locatie op- en afbouwen. Het is tevens mogelijk de tent via ons aan te schaffen. Wij adviseren u graag en denken met u mee.
Specificaties Arctic Dome
Is dit jouw tent?