Vacature tentenbouwer
Vacature Tentenbouwer
Wij zoeken jou!

Kom jij ons team versterken als Tentenbouwer?

Zweedse Tenten is een dynamisch bedrijf actief is met de verhuur en verkoop van Nordic Tipi Event Tenten. We zijn marktleider in Nederland. Festivals als Lowlands, Zwarte Cross, DTRH, Beste Kept Secret en Mysterieland behoren tot onze klantenkring. Daarnaast worden onze Nordic Tipi’s ook voor zakelijke en particuliere evenementen gehuurd. Naast de genoemde verhuur en verkoopactiviteiten ontwikkelen we concepten voor evenementen bureaus en festivals. Ook dragen we zorg voor de uitvoering daarvan.

We willen ons team versterken met een echte fulltime/parttime Tentenbouwer. 

 

En deze functie is ook zeer geschikt als leuke bijbaan!

Functieomschrijving

Samen met een goed werkend team ga je dagelijks op pad om op locatie onze Tipi’s op en/of af te bouwen. Je bent weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken. Werktijden zijn onregelmatig, soms in de weekenden en soms ben je een aantal dagen op dezelfde locatie aan het werk. Maar daarvoor sta je ook regelmatig te bouwen op de grote festivals in Nederland België en Duitsland.

Bij jouw taken behoren niet alleen het op- en afbouwen van de tenten maar ook het schoonmaken, en onderhoud ervan. Doe jij je werk goed? Dan bestaan er voor jouw mogelijkheden om door te groeien. Wij zijn bereid om in jou te investeren als jij dat ook in ons doet.

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden we je?

Ons kantoor is gevestigd in Zwolle en vanuit daar vinden een groot deel van je werkzaamheden plaats.

Belangstelling? Stuur dan een email naar caro@zweedsetenten.nl. Vergeet niet je ervaring en opleiding erbij te vermelden inclusief een beknopte motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Onno Kuiper, te bereiken via 038 30 30 107 of 06 22 49 2290

Zweedse tent
Is dit jouw nieuwe job?
Solliciteer direct!