Groepskamperen
Slapen in een Tipi
Een unieke glamping ervaring

Overnachten in een Nordic Tipi

Groepskamperen in een fijne omgeving, een heel dorp van Tipi’s voor je vriendengroep of familie! De gehuurde Tipi’s kun je door ons laten opbouwen op locatie, maar dit is prima zelf te doen. Je kunt er ook voor kiezen om het Tipidorp uit te breiden met onze veldbedden, fijne stoeltjes, schapenvachten en bijvoorbeeld de nieuwe Vuurtent.

Onze standaard Zirkon 15 Tipi biedt plaats aan 6 veldbedden welke je bij ons kunt huren. Als je er voor kiest om te slapen op de grond (slaapmatten), dan biedt de tent plaats aan 8 personen. 

Het is mogelijk de tenten van eenvoudig tot luxe inrichten. Voor de kleinere groepssamenstellingen hebben wij nog een aantal kleinere formaten beschikbaar (2 of 4-persoons).

Onze tenten zijn voorzien van een dik grondzeil en voor de koude nachten kan er zelfs een houtkachel in de Tipi worden geplaatst. Meer over de tent lees je verder op deze pagina.

glamping in een tipitent

Glamping in een Tipi tent

Wat is er nou avontuurlijker dan slapen in een Tipi.

Met onze tipi tenten ervaar jij het echte glamping gevoel. Je kunt onze tipi tenten huren voor een gezellig familieweekend, maar ze zijn ook leuk voor een vakantie met vrienden. Van Zeeland tot aan de Belgische Ardennen of het zonnige Spanje. Jij kiest zelf dé plek voor jouw glamping vakantie.

Wij hebben twee verschillende soorten Tipi’s van 4 tot maximaal 8 personen. Ga jij met een grotere groep? Hoe leuk is het dan om meerdere Tipi’s bij elkaar in een kring te zetten met een vuurtent in het midden. Zo zit je gezellig met de hele groep om het haardvuur of de gashaard als jij dat liever hebt. Wat marshmellows, een dekentje en een glaasje fris of een borrel. Hoe gezellig is dat?!

En je maakt jouw glamping avontuur helemaal compleet met onze nordic Tipi inrichting. Onze bankjes met schapenvachten, lange houten tafels en sfeerverlichting zorgen voor de totaalbeleving op het gebied van inrichting en aankleding.

Wanneer staat jouw glamping beleving gepland?

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Houten vloer

Onze tenten zijn voorzien van een dik grondzeil. Liever een houten vloer in de Nordic Tipi? Dat is mogelijk!

02.

Houtkachel

Zijn de nachten koud? Onze Nordic Tipi’s kunnen voorzien worden van een houtkachel.

03.

Veldbedden met schapenvacht

Lekker zacht en warm slapen op een veldbed? Kies dan voor de veldbedden met schapenvachten.

04.

Verlichting

Creëer een unieke sfeer en licht met de olielampen.

Ga jij voor dé glamping beleving in één van onze Tipi's?

Wij adviseren je graag!

Wat kost glamping in een Tipi?

Het is afhankelijk van het type tent en de eventuele opties. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen.

Huurprijzen exclusief BTW.
Zirkon 15 incl. grondzeil
Zirkon 9 incl. grondzeil
Weekend
€ 150,00
€ 125,00
Midweek
€ 200,00
€ 175,00
Week
€ 225,00
€ 200,00
Opties
Veldbed 65cm x 190cm hoogte 40cm
Luchtmatras 8cm x 20cm
Nordic Chair met vacht
Houtkachel exclusief hout
20m Prikkabel
Vuurtent
€ 10,00
€ 7,50
€ 10,00
€ 50,00
€ 15,00
€ 350,00
€ 10,00
€ 7,50
€ 10,00
€ 50,00
€ 15,00
€ 350,00
€ 15,00
€ 10,00
€ 15,00
€ 75,00
€ 20,00
€ 450,00

Producten worden opgehaald en teruggebracht door de klant in Zwolle. Wij kunnen de producten ook op locatie komen bezorgen en opbouwen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Nordic-Glamping-in-de-avond-met-vuur_1

Groepskamperen met de Zirkon 15

Met onze Zirkon 15 van Tentipi kun je gedurende het hele seizoen comfortabel kamperen. Op warme dagen blijft de tent koel door het ventilatie systeem.

Op koude dagen en nachten blijf je warm door het plaatsen van een houtkachel. Deze tenten zijn allemaal stormvast, ruim en je kunt er in staan.

De Zirkon 15 is met een diameter van 6 meter iets groter dan de Zirkon 9 (5,3 meter). De Zirkon 9 /15 is gemakkelijk en snel op te zetten. Beide Tipi’s hebben een sterk, waterdicht katoenen doek dat beter ademt dan een polyester tentdoek. 

Onze adventure tenten zijn uitstekend geschikt voor groepskamperen en op verzoek kunnen wij de tent op de gewenste locatie opbouwen.

Offerte aanvragen voor glamping

Heb jij een gelegenheid in gedachten waarbij je wel een of meerdere Zweedse tenten kunt gebruiken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Beantwoord de vragen hieronder en wij sturen binnen 1-3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Wij staan voor je klaar om te adviseren, vragen te beantwoorden en het maken van de juiste keuzes.

Offerteformulier

Overnachten in een Tipi, dat is pas bijzonder!

Staat een kampeerweekend bij jou op de planning? En wil je dit eens op een echt unieke manier beleven? Kies dan voor een overnachting in een Tipi. Zo geniet je op een avontuurlijke manier van de sterrenhemel, rust en niet te vergeten de prachtige natuur.

Wat vroeger enkel werd gebruikt als woning voor de indianen, is inmiddels uitgegroeid tot dé overnachtingsmogelijkheid op vele campings! 

Tipi tenten zijn dé trend op kampeergebied! Een romantisch weekend met z’n tweetjes, een familieweekend of een uitje met je sportclub of vereniging? Een overnachting in een Tipi is geschikt voor iedereen van jong tot oud.

Glamping in je eigen Tipi tent, hoe werkt het?

In onze Tipi tenten is echt van alles mogelijk! Als je gaat overnachten in een Tipi, dan kun je ervoor kiezen om de Tipi’s door ons op te laten zetten, maar je kunt dit ook heel eenvoudig zelf doen.

Kies jij voor zelf opzetten, dan zorgen wij dat alle benodigdheden geleverd worden. Van een dik grondzeil en de Tipi tent tot aan een houtkachel (als je die nodig hebt natuurlijk).

En zelfs de Nordic Tipi inrichting kunnen wij voor je verzorgen. Veldbedden, lampionnen, bankjes met schapenvachten, tafels en noem maar op! Wij hebben het allemaal. Jij kiest gewoon zelf wat je nodig hebt om jouw glamping ervaring compleet te maken.

glamping zirkon
Direct een glamping Tipi huren?
Vraag een vrijblijvende offerte aan