Nordic glamping

Overnachten in een Nordic Tipi

Nordic Glamping in een inspirerende omgeving, een heel dorp van Tipi’s voor al je gasten! Op locatie bouwen we een camping al of niet met extra voorziening als horeca Tipi’s, toilet units en zelfs een complete Wellness zone behoort tot de mogelijkheden.

Onze Nordic Tipi biedt plaats aan maximaal 6 veldbedden en als u kiest voor slapen op de grond (slaapmatten) dan bieden ze plaats aan 8 personen. Het is mogelijk de tenten van eenvoudig tot zeer luxe in te richten.

Onze tenten zijn voorzien van een dik grondzeil en voor de koude nachten kan er zelfs een houtkachel in de Tipi worden geplaatst.

Overzichtspagina-Nordic-glamping
Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Houten vloer

Onze tenten zijn voorzien van een dik grondzeil. Liever een houten vloer in de Nordic Tipi? Dat is mogelijk!
02.

Houtkachel

Zijn de nachten koud? Onze Nordic Tipi’s kunnen voorzien worden van een houtkachel.
03.

Veldbedden met schaapvacht

Lekker zacht en warm slapen op een veldbed? Kies dan voor de veldbedden met schapenvachten.
04.

Olielampen

Creëer een unieke sfeer en licht met de olielampen.
glamping zirkon

Glamping met de Zirkon 15

De Adventure Nordic Tipi’s zijn 4 seizoenen Tipi’s die comfortabel zijn. En op warme dagen koel blijven door het gepatenteerde ventilatiesysteem en op koude dagen warm blijven door het plaatsen van een houtkachel. Deze tenten zijn allemaal stormvast, ruim en hebben een stahoogte.

De Zirkon 15  biedt met haar 6 meter aan diameter slaapplaats aan maximaal 15 personen. De tent is gemakkelijk en snel op te zetten. Deze Adventure Tipi is beschikbaar in een Katoenen/Polyester.

Deze tent is uitstekend geschikt voor Nordic Glamping op verzoek kunnen wij de tent verhuren inlcusief (veld)bedden.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Paaspop 2023 was heerlijk, mede door jullie Spa op de camping, wat een manier om van je kater af te komen. Helemaal top. Tante Betsy😉 en de twee mannen bedankt voor jullie gastvrijheid en slappe klets, lijkt zowaar op Brabantse gemoedelijkheid vanuit Zwolle. Bedankt
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer flexibel. Goede communicatie. De tent was snel op te zetten en ruim genoeg voor zijn 4en. Wij hadden de Zirkon 15 gehuurd inclusief grondzeil.
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame, vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!
js_loader
Zweedse tent

Wat kost Nordic glamping?