Corporate events

Presenteer jouw bedrijf in een echte Zweedse tent

Creëer een unieke merkbeleving

Nodig jij je werknemers, prospect of vaste klantenkring uit? Je wilt ze in ieder geval verassen. Onze Tipi’s helpen daarbij.

Wij kunnen samen zoeken naar een inspirerende buitenlocatie. Mocht je graag dicht bij huis blijven dan kunnen wij onze tipi’s in de meeste gevallen ook gewoon bij jouw bedrijf plaatsen.

Een vloer, een Tipi en wat inrichting; met onze tenten heb je direct sfeer.

Creëer een unieke merkbeleving

Vrolijk gekleurde lampionnen, bloemen, vloerkleden, zitzakken, grappige borden, strobalen met kleden, foodtrucks er zijn zoveel leuke ideeën om een trouwerij in festivalsfeer vorm te geven.

Onze Nordic Tipi's zijn een prima basis om vanuit verder te denken. Wij helpen u graag met de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten.
Naast onze schitterende Nordic Tipi vindt u bij ons ook houtgestookte hottubs en originele finse sauna tenten.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.
Spelen met vuur
De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.
02.
Oneindig koppelen
De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.
03.
Nordic Tipi inrichting
Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.
04.
Vier seizoenen
De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?

Martijn Kinket
Horecamanager IJsselhallen
Onze ervaring met Zweedse Tenten is uiterst positief. Zweedse Tenten staat voor meedenken, mooie producten groot en klein, diverse belevingen, tegen een schappelijke prijs, een snelle en goede werkwijze met vaardig en uitermate vriendelijk personeel. Hiermee onderscheidt Zweedse Tenten zich ook van de vele andere aanbieders. Dus mijn motto is huur Zweedse Tenten voor een tijdelijk Zweedse beleving.
Welke tent is geschikt voor mijn event?