Corporate events
Presenteer jouw bedrijf
in een echte Zweedse tent

Creëer een unieke merkbeleving

Nodig jij je werknemers, prospect of vaste klantenkring uit? Je wilt ze in ieder geval verassen. Onze Tipi’s helpen daarbij.

Wij kunnen samen zoeken naar een inspirerende buitenlocatie. Mocht je graag dicht bij huis blijven dan kunnen wij onze tipi’s in de meeste gevallen ook gewoon bij jouw bedrijf plaatsen.

Een vloer, een Tipi en wat inrichting; met onze tenten heb je direct sfeer.

Inspiratie opdoen?

De mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk.

02.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen. Jouw wensen maken wij passend.

03.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

04.

Vier seizoenen

De tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek.

Welke tent past bij mij?
Martijn KinketHorecamanager IJsselhallen
Lees verder
Onze ervaring met Zweedse Tenten is uiterst positief. Zweedse Tenten staat voor meedenken, mooie producten groot en klein, diverse belevingen, tegen een schappelijke prijs, een snelle en goede werkwijze met vaardig en uitermate vriendelijk personeel. Hiermee onderscheidt Zweedse Tenten zich ook van de vele andere aanbieders. Dus mijn motto is huur Zweedse Tenten voor een tijdelijk Zweedse beleving.
Welke tent is geschikt voor mijn event?