Stratus 72
Stratus 72

Stratus 72

De Stratus 72 is net zo buitengewoon als elke gelegenheid die zij faciliteert. Herkenbaar om haar natuurlijke uitstraling door haar houten palenconstructie en geweven canvasdoek.

Haar flexibiliteit biedt veelzijdige mogelijkheden. De Stratus 72 Nordic Tipi heeft twee entree mogelijkheden en de zijwanden van deze Tipi kunnen in zijn geheel of gedeeltelijk worden opengeklapt, waardoor het oogt als een grote hoed. 

Haar tweede naam is dan ook de ‘Giant Hat’. Voor grotere gelegenheden worden meerdere Nordic Tipi’s aan elkaar gekoppeld in een opstelling die past bij de omgeving en persoonlijke voorkeur.

Welk thema jouw evenement ook heeft, de Giant Hat geeft het een gedenkwaardige twist. Maar met haar grootte is deze Nordic Tipi een blikvanger en al een ervaring op zichzelf.

Waarom jij die Stratus tent echt wilt hebben?

Open en toch beschut

De Stratus biedt beschutting tegen de zon en de wind.

Oneindig koppelen

De Stratus kan oneindig gekoppeld worden.

Geliefd

Bij vele opdrachtgevers vanwege de eenvoud en het gemak.

Multi inzetbaar

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival.

Stratus-72-opgezet-met-luifel

Specificaties
Stratus 72

Talloze mogelijkheden

Stratus 72

De ideale tent voor...

De Stratus 72 is de ideale tent voor de grotere feesten en evenementen. De Stratus 72 biedt plaats aan 72 personen, zittend aan onze mooie houten tafels. Dit is uit te breiden door de zijwanden te openen want dan kun je in plaats van 72 personen, ineens 120 personen uitnodigen!

Deze eigenschap maakt dit de meeste flexibele tent die je kunt huren in Nederland. Ons aanbod gaat verder dan een katoenen tentdoek en houten palen.

De Stratus 72 is fantastisch aan te kleden met onze sfeervolle inrichting en dat is nou juist het leuke van het organiseren van je eigen feestbruiloft of misschien zelfs  festival!

Verlichte tenten bij nacht

De Stratus 72 in cijfers

0
Festivals
0
Bruiloften
0
Corporate events
0
Opdrachtgevers
Wat vinden anderen van onze Tipi's
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de... tenten zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!Lees meer
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super... mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.Lees meer
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van... een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)Lees meer
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame,... vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!Lees meer
js_loader

Is de Stratus 72 jouw tent?