1.5 meter garden party… je eigen mini festival

Feesttent huren voor een 1.5 meter garden party… je eigen mini festival!

Wat een heerlijk bericht was dat, 1 juni jl.: we mogen weer leuke feesten organiseren. We kunnen daarbij wel rekening houden met de anderhalve meter afstandsregel. Wij hebben natuurlijk genoeg tijd gehad om hierover te brainstormen en zijn er in de lange spannende tijd van de lockdown ontzettend leuke initiatieven ontstaan.

Eén van die initiatieven is de geweldige samenwerking met de mensen van Soundtrek: een club jonge mensen die creatief, muzikaal en culinair talent weten de combineren in een prachtige VW bus en een oldtimer caravan als podium. Samen met onze mooie Zweedse Tenten kunnen wij een mini festival organiseren op jouw locatie. En, en dat is pas echt mooi: met de anderhalve meter afstand geborgd!!

Onze prachtige Little Hats (de Nimbus Tenten) kunnen her en der geplaatst worden en er zijn ook grotere broers en zussen (indien je meer terrein tot je beschikking hebt). Tussendoor staan geweldige foodtrucks en speelt er een liveband met geweldige muziek. Alles draait om jong talent, heerlijk eten en een geweldige summervibe!

De aankleding en de sfeer wordt verzorgd door Soundtrek: in overleg wordt de dag ingevuld en er is veel mogelijk. Eigen beeldmerk/logo kan worden aangebracht aan het foodtruck/podium zodat deze een mooie marketingtool kan worden. Een romantische setting maakt van jullie festival-wedding een feest waar nog jaren over nagepraat zal worden. You bring the people, we bring the party!

De foto’s geven je een fijne sfeerimpressie van wat er zoal mogelijk is. Wil je meer informatie: neem contact op met Onno.

Soort evenement
Unieke opties
Welke tenten
Aantal personen
50
Zweedse tent
Wil jij ook zo'n toffe 1.5 meter garden party organiseren?