Overzicht Tipi tenten

Stratus 72 specificaties

cirrus40
Getekend-Cirrus-40

Cirrus 40 specificaties

Cirrus 28 specificaties

Cirrus-28
Getekend-Cirrus-28
Getekend-Cirrus-20
Cirrus-20

Cirrus 20 specificaties

Nimbus tent specificaties

Getekend Nimbus
Nimbus-16
sauna tent met nordic tipi inrichting

Benieuwd welke Tipi geschikt voor jou is?

De Stratus 72 is de ideale tent voor de grotere feesten en evenementen. De Stratus 72 biedt plaats aan 72 personen, zittend aan mooie houten tafels. Dit is uit te breiden door de zijwanden te openen, want dan kun je in plaats van 72 personen, ineens 120 personen uitnodigen! Deze eigenschap maakt dat dit de meest flexibele tent is die je kunt huren in Nederland. Ons aanbod gaat verder dan een katoenen tentdoek en houten palen. De Stratus 72 is fantastisch aan te kleden met onze sfeervolle inrichting. Én dat is nou juist het leuke van het organiseren van je eigen feest!

De Cirrus 40 is de ideale tipi tent voor jouw tuinfeest. Deze bijzondere tent biedt ruimte aan 40 personen. Dankzij het katoenen doek zitten je gasten comfortabel én heeft de tent een luxe uitstraling. Daarbij kun je deze Tipi gedurende het hele jaar huren, omdat hij uitstekend te verwarmen is. Verder is hij aan te passen naar jouw persoonlijke smaak, door bijvoorbeeld het toevoegen van een riante luifel.
Wil je toch ook de hele schoonfamilie uitnodigen? We kunnen twee Cirrus 40 tenten aan elkaar koppelen, zodat je het aantal gasten kan verdubbelen naar 80 personen. Dankzij de veelzijdigheid van de Cirrus 40 komt deze tipi op meer plekken dan alleen de achtertuin. Zo heeft hij zijn dienst al meerdere keren bewezen als entree tent bij een festival of bijvoorbeeld als uitgiftepunt bij wandeltochten.

De Cirrus 20 is de ideale tent voor feesten met kleinere groepen tot 20 personen. Een groot feest hoeft niet altijd met een grote tent. Een kleinschalig, intiem feest is vaak zelfs veel gezelliger en daar past deze luxe tipi nou precies bij.
De tent waarin je contact staat met al je gasten. En richt deze droomtent stijlvol in met onze Scandinavische tafelsets. Tot slot; versier de tent met onze sfeerverlichting. Omdat we toch altijd te maken hebben met ons Nederlandse klimaat is het prettig om een tent te hebben die goed te verwarmen is. En dat is, dankzij zijn formaat, deze tent!

De Nimbus 16 is de ideale schaduwtent. De Nimbus 16 biedt plaats aan 16 personen en zorgt ervoor dat je gasten geen last hebben van de warme zon. Onze kleinste tent komt tot zijn recht bij jou in de tuin, maar staat ook zijn mannetje op een eigentijds festival. Onder deze mooie tent kun je bijvoorbeeld een bar plaatsen en, dankzij zijn hoogte, passen er grote koelkasten onder. Dat deze tent veelzijdig is, blijkt uit de verhuur, waarin hij vaak als verkoopstand bij beurzen wordt ingezet.