Feest tijdens corona
Organiseer een feest om nooit te vergeten, dat kan ook echt op 1,5 meter!
Met onze nordic Tipi's

Feestje in de anderhalve meter samenleving.

Een feestje in de anderhalve meter samenleving is nét even anders, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Heb je iets te vieren in corona tijd? Een verjaardag, bruiloft of een evenement op de zaak? Maak jouw feestje tijdens corona helemaal compleet met een tipitent van Zweedse tenten.

Het mag nu immers nog niet, maar richting de lente hopen we toch wel weer met meer mensen bij elkaar te zijn, op gepaste afstand natuurlijk, maar een sfeervol feestje is dan nog steeds heel goed haalbaar!

Met onze Tipi’s kies je voor een fantastische sfeer en bovendien zijn er een tal van mogelijkheden! Je kunt onze Tipi’s bijvoorbeeld uitbreiden door ze oneindig te koppelen, ze zijn te plaatsen op alle ondergronden en laten we niet vergeten dat je ze net dat beetje extra sfeer kunt geven met een kampvuur, ook heel prettig in de winter.

En alles geheel corona proof natuurlijk! Zo vinden we voor ieder feest een passende oplossing.

Binnen in de tent met inrichting tent en ballonnen

Bruiloft tijdens corona?

Staat corona jouw trouwdag niet in de weg en gaan jij en je partner elkaar het ja-woord geven? Maak van jullie bruiloft tijdens corona dan iets unieks met één van onze Tipi’s.

En wij zorgen niet alleen voor een tipi en opbouw ervan, maar kunnen je ook voorzien van complete inrichting. Alles netjes volgens de ‘corona’ regels.

Een warm en gezellig vuurtje in de tent, stoeltjes met schapenvachten en sfeervolle lampionnen: zie jij het al voor je? Samen met jou bepalen wij de sfeer die past bij jullie corona bruiloft en alles natuurlijk met inachtneming van de maatregelen.

Inspiratie opdoen?

Nog meer mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. En dat maakt een feestje in de Tipi tent in de wintertijd extra leuk.

02.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

03.

Vier seizoenen

De Tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek. Onze tipi’s zijn geschikt voor elk seizoen! 

04.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen, maar ook voor een klein gezelschap nu met corona. Jouw wensen maken wij passend.

Jouw 1,5 meter feest in een tipi tent?