Feest tijdens corona
Organiseer een feest om nooit te vergeten, dat kan ook echt op 1,5 meter!
Met onze nordic Tipi's

Feestje in de anderhalve meter samenleving.

Een feestje in de anderhalve meter samenleving is nét even anders, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Heb je iets te vieren in corona tijd? Een verjaardag, bruiloft of een evenement op de zaak? Maak jouw feestje tijdens corona helemaal compleet met een tipitent van Zweedse tenten.

Het mag nu immers nog niet, maar richting de lente hopen we toch wel weer met meer mensen bij elkaar te zijn, op gepaste afstand natuurlijk, maar een sfeervol feestje is dan nog steeds heel goed haalbaar!

Met onze Tipi’s kies je voor een fantastische sfeer en bovendien zijn er een tal van mogelijkheden! Je kunt onze Tipi’s bijvoorbeeld uitbreiden door ze oneindig te koppelen, ze zijn te plaatsen op alle ondergronden en laten we niet vergeten dat je ze net dat beetje extra sfeer kunt geven met een kampvuur, ook heel prettig in de winter.

En alles geheel corona proof natuurlijk! Zo vinden we voor ieder feest een passende oplossing.

Tipi tent met inrichting en verlichting
Binnen in de tent met inrichting tent en ballonnen

Bruiloft tijdens corona?

Staat corona jouw trouwdag niet in de weg en gaan jij en je partner elkaar het ja-woord geven? Maak van jullie bruiloft tijdens corona dan iets unieks met één van onze Tipi’s.

En wij zorgen niet alleen voor een tipi en opbouw ervan, maar kunnen je ook voorzien van complete inrichting. Alles netjes volgens de ‘corona’ regels.

Een warm en gezellig vuurtje in de tent, stoeltjes met schapenvachten en sfeervolle lampionnen: zie jij het al voor je? Samen met jou bepalen wij de sfeer die past bij jullie corona bruiloft en alles natuurlijk met inachtneming van de maatregelen.

Inspiratie opdoen?

Nog meer mogelijkheden

01.

Spelen met vuur

De elementen licht en warmte mogen niet ontbreken. In de meeste Nordic Tipi’s is open vuur mogelijk. En dat maakt een feestje in de Tipi tent in de wintertijd extra leuk.

02.

Nordic Tipi inrichting

Wij richten jouw Tipi ook in met tafels, banken, vloeren en ander meubilair. Extra sfeer creëren wij onder andere met stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting.

03.

Vier seizoenen

De Tipi’s kunnen wij bijna altijd en overal plaatsen. Een landgoed, weiland, indoor beurshal, achtertuin of festivalterrein, niets is te gek. Onze tipi’s zijn geschikt voor elk seizoen! 

04.

Oneindig koppelen

De Nordic Tipi’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gelegenheden tot meer dan 1000 personen, maar ook voor een klein gezelschap nu met corona. Jouw wensen maken wij passend.

Wat vinden anderen van onze Tipi's
Hele goede ervaring bij Zweedse tenten. Ten tijde van Corona waren ze super flexibel en heel vriendelijk. Alles liep volgens de afspraak en de tenten... zijn perfect bij iedere weersomstandigheid. De inrichting is super gezellig en ze komen het de volgende dag ook weer afbouwen. Echt top!Lees meer
Isabelle Beijering
Wij hadden 2 tenten van Zweedse Tenten op onze bruiloft. Als je kiest voor bruiloft met een festivalsfeer is dit jouw tent. Iedereen vond het super... mooi! Ze denken mee qua inrichting en opbouw en zorgen dat alles perfect is. Precies de bruiloft die wij wilden, mede dankzij 2 fantastische tenten.Lees meer
Bart Pleijsier
Afgelopen juni hebben wij voor het eerst samengewerkt met Zweedse Tenten en dat is meer dan goed bevallen! Voor een festivalwedding in de tuin van... een bruidspaar waren er nogal wat wensen van onze zijde, maar niets was te gek voor Zweedse Tenten. Aanvullende vragen, veel aanpassingen om tot een perfect resultaat te komen, etc. dat was allemaal geen probleem en werd keer op keer snel en vriendelijk geregeld. Ik kan en zal Zweedse Tenten zeker aanraden en zal hen zelf ook vaker gaan inschakelen. Bedankt voor de fijne samenwerking! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)Lees meer
Danielle Idema
De relaxte festivalsfeer van onze bruiloft was al voor 60% gemaakt met de geweldige tent die we hadden gehuurd bij Zweedse Tenten. Zeer behulpzame,... vriendelijke medewerkers, goed advies en alles werd precies volgens afspraak geleverd, opgebouwd en afgebouwd. De flexibiliteit (mate waarin de tent open of dicht kon worden gezet) was zeer prettig in onze omgeving, waar het raar kan waaien. Zeker voor herhaling vatbaar voor als we weer eens iets te vieren hebben!!Lees meer
Susanne Stultiens
js_loader
Jouw 1,5 meter feest in een tipi tent?