stratus72-tipi-op-festival-zwarte-cross

Foto: 3FM, Ben Houdijk

Stratus 72
Tot 72 zitplaatsen

Deze Nordic Tipi is net zo buitengewoon als elke gelegenheid die zij faciliteert. Herkenbaar om haar natuurlijke uitstraling door haar houten palenconstructie en geweven canvasdoek. 

Haar flexibiliteit biedt veelzijdige mogelijkheden. De Stratus 72 Nordic Tipi heeft twee entree mogelijkheden en de zijwanden van deze Tipi kunnen in zijn geheel of gedeeltelijk worden opengeklapt, waardoor het oogt als een grote hoed. Haar tweede naam is dan ook de ‘Giant Hat’. Voor grotere gelegenheden worden meerdere Nordic Tipi's aan elkaar gekoppeld in een opstelling die past bij de omgeving en persoonlijke voorkeur.

Welk thema jouw evenement ook heeft, de Giant Hat geeft het een gedenkwaardige twist. Maar met haar grootte is deze Nordic Tipi een blikvanger en al een ervaring op zichzelf.

Technische specificaties

Koppelbaar met Stratus 72, Stratus 128, Cirrus 40
Zitplaatsen banken/tafels 72
Zitplaatsen grond 80
Diameter 10,3 meter
Hoogte 7,4 meter
Oppervlakte 82,2 m2 - 138 m2
Vuur open vuur met hout of gas

Welke Nordic tipi is geschikt voor jouw evenement? Wij helpen je met de oplossing.

of bel naar 038 - 30 30 107 Neem direct contact op
Alle modellen op een rij

Adventure tenten

Deze Tipi's zijn zeer geschikt voor een avontuurlijke vakantie of juist voor een luxe overnachting. Wat dacht je van een heel Tipi kamp voor al jouw gasten? 

Classic tenten

De bouw als een traditionele Scandinavische Tipi. Deze Classic tenten zijn uniek als accommodatie of gewoon voor een feest in de tuin.

Event tenten

Voor ieder evenement is er een perfecte oplossing. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival.