Cirrus72-tipi-huren

Cirrus 72
Tot 72 zitplaatsen

Deze Nordic Tipi heeft een strakke uitstraling en twee tegen over elkaar liggende deuropeningen. De tent is met haar diameter van 10,3 meter als een echte Tipi rondom geheel gesloten en geeft een groots en comfortabel gevoel. Tot 72 personen kunnen zich in deze tent goed vermaken.

De Cirrus 72 heeft net als de andere Tipi's een warme uitstraling door de houten palenconstructie en geweven canvas doek. Zij is niet koppelbaar met andere tenten, maar alleen ook al charmant genoeg.

De Cirrus 72 is net als de Stratus 72, Stratus 128 en Cirrus 40 speciaal ontwikkeld voor warme zomerse tot zware winterse weersomstandigheden en hierdoor veelzijdig inzetbaar. 

Technische specificaties

Koppelbaar nee
Zitplaatsen banken/tafels 72
Zitplaatsen grond 80
Diameter 10,3 meter
Hoogte 8 meter
Oppervlakte 83 m2
Vuur open vuur met hout of gas

Welke Nordic tipi is geschikt voor jouw evenement? Wij helpen je met de oplossing.

of bel naar 038 - 30 30 107 Neem direct contact op
Alle modellen op een rij

Adventure tenten

Deze Tipi's zijn zeer geschikt voor een avontuurlijke vakantie of juist voor een luxe overnachting. Wat dacht je van een heel Tipi kamp voor al jouw gasten? 

Classic tenten

De bouw als een traditionele Scandinavische Tipi. Deze Classic tenten zijn uniek als accommodatie of gewoon voor een feest in de tuin.

Event tenten

Voor ieder evenement is er een perfecte oplossing. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival.